Ultima oră
Belinda Bencic a devenit mamă Belinda Bencic a devenit mamă
VIDEO | Farul - Rapid 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside la gazde VIDEO | Farul - Rapid 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside la gazde
Surpriza lui Bogdan Lobonţ pentru duelul cu Farul. Un jucător cheie e pe bancă Surpriza lui Bogdan Lobonţ pentru duelul cu Farul. Un jucător cheie e pe bancă
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 1-0. ”Şepcile roşii” îşi asigură liniştea VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 1-0. ”Şepcile roşii” îşi asigură liniştea
România va întâlni Cehia, în primul meci din grupele europeanului de handbal feminin România va întâlni Cehia, în primul meci din grupele europeanului de handbal feminin
Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va avea loc la 4 iunie. Deciziile Comitetului Executiv Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va avea loc la 4 iunie. Deciziile Comitetului Executiv

Ronaldo Deaconu, dispus la un compromis uriaş pentru foştii săi colegi. ”Practic eu i-am înţeles mereu şi aşa am ajuns la 110.000 de euro de luat”

Gaz Metan Mediaș Publicat de Daian Cutu pe 14 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/20604021/1/gaz-metan-medias-universitatea-craiova-liga-1-casa-pariurilor-18-12-2021-2.jpg

Ronaldo Deaconu are de primit de la fosta sa echipă, Gaz Metan Mediaş suma de 110.000 de euro. Formaţia din Casa Liga 1 nu are cum să achite în acest moment din cauza situaţiei financiare extrem de precare şi astfel a venit o penalizare de două puncte.

Pe o reţea de socializare, Deaconu a dezvăluit că este dispus să renunţe la toate salariile restante, cu condiţia ca cei din conducere să îi lase pe foştii săi colegi să plece liberi de contract. În acest moment lotul Gazului este în pericol de dezintegrare, din cauza datoriilor uriaşe către jucători şi staff.

”Situaţia la Gaz Metan e dramatică din cauza lipsei de implicare a celor care au susţinut financiar Clubul. Practic, ei ne-au minţit şi ne-au dat speranţe deşarte. Am trăit oricum o mare minciună acolo 20 de luni, conducătorii spuneau mereu că sunt câteva sute de mii de euro datorie, când acum aflăm că sunt aproximativ 3 milioane. Practic eu i-am înţeles mereu şi aşa am ajuns la 110.000 de euro de luat, când eu am avut salariu 5.000.

Eu le spun ceva celor care conduc din spate clubul, renunţ la banii mei dacă le daţi colegilor hârtie să-şi găsească echipă, pentru că e ultima zi.  Nu le mai vindeţi gogoşi că îi lăsaţi să-şi depună memorii şi nu o să vă apăraţi.

E dreptul lor să o facă, iar voi îi veţi împiedica să devină liberi la timp cât să nu-şi mai găsească echipe! Şi-i veţi  forţa să rămână până în vară! Iar voi ştiţi că şeful din umbră al Clubului a hotărât deja intrarea în faliment! (...)

Şi acum, să fiu asumat, să fac ceea ce spunea după meciul cu CFR maestrul Radu Paraschivescu. Adică să vorbesc cu subiect şi predicat. Cel care a venit în vestiar şi a minţit, a promis şi ne-a păcălit, este dl. Gheorghe Roman, Primarul oraşului Mediaş. Au fost şi directorii din Romgaz acolo pozând în Salvatore della Patria, dar dânşii nu conduc clubul acum.

Tot domnul Roman a dispus cheltuirea celor 700.000 € intraţi anul acesta, în special la furnizorii şi prestatorii de servicii de lângă Club şi nu la salariile fotbaliştilor. Îmi voi atrage critica unora pentru adevărul rostit şi îmi pun şi cruce la drepturile financiare, adică la două treimi din banii pentru munca mea la această societate.

Dar nu mai contează. N-o să mă schimbe acest fotbal din a fi definit şi asumat ca om. Vă bateţi joc de colegii mei şi de mine şi nu le spuneţi că aţi hotărât clar falimentul clubului.

Şi dumneavoastră, domnule Primar, aţi condus Clubul în ultimii doi ani. Acum a devenit o castană încinsă şi vă delimitati de ea prostind aceşti suporteri minunaţi ai Gazului că alţii sunt de vină şi că faceţi altă echipă să revină în Liga 1. (...)

Colegii mei sunt camarazi adevăraţi şi sunt neliniştiţi din cauza minciunilor voastre de doi ani şi a laşităţii de care daţi dovadă, nu sunt neliniştiţi din cauza mea. Daţi-le drumul acum şi eu renunţ la toţi banii!

La ce am auzit de la colegi, mă gândeam să vă transmit şi nişte bipuri, dar n-o fac pentru că bipurile înseamnă dragoste, e adevărat că dragoste mai mult fizică.  Şi nu meritaţi nici măcar asta, cei care aţi distrus Gazul”,
a scris Deaconu pe pagina sa de Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt