Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Ronaldo, revenire de senzaţie la Real Madrid? Ce scrie presa internaţională

Manchester United Publicat pe 2 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20692514/1/ronaldo.jpg

Cristiano Ronaldo (37 de ani) ar putea să fie protagonistul unei reveniri de senzaţie în vară, la Real Madrid. Portughezul este pe cale să revină la formaţia din capitala Spaniei se pare, potrivit The Mirror. Ronaldo nu ar spune nu unei propuneri de la fosta sa echipă, potrivit jurnaliştilor englezi.

Ronaldo nu ar fi mulţumit de ceea ce se întâmplă la Manchester United, de faptul că echipa nu pare capabilă să câştige vreun trofeu pe plan intern sau pe plan internaţional, astfel că i-ar surâde o revenire la echipa la care a scris istorie.

Ronaldo, mesaj pentru Liverpool

Atacantul portughez al echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, le-a mulţumit fanilor echipei Liverpool pentru momentul emoţionant pe care l-au creat după ce fiul său a decedat la naştere.

"O lume... Un sport... O familie globală... Mulţumesc, Anfield. Eu şi familia mea nu vom uita niciodată acest moment de respect şi compasiune", a scris Ronaldo, pe Instagram, alături de o înregistrare a momentului special creat de suporterii celor de la Liverpool.

La meciul Liverpool - United, scor 4-0, spectatorii de pe Anfield au lăsat rivalitatea la o parte şi au arătat respect faţă de atacantul portughez al lui United, Cristiano Ronaldo, al cărui fiu a murit, luni, la naştere.

Întreaga asistenţă a aplaudat în minutul 7 al jocului (numărul lui Cristiano), din respect pentru Ronaldo şi familia lui, care traversează o perioadă dificilă. Un refren emoţionant din You’ll Never Walk Alone a răsunat totodată în jurul stadionului.

Jucătorul echipei din Manchester nu a făcut parte din lot la acest joc.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri