Ultima oră
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
”Nu am nicio explicaţie”. Cristi Săpunaru, foarte dezamăgit de cum a decurs sezonul ”Nu am nicio explicaţie”. Cristi Săpunaru, foarte dezamăgit de cum a decurs sezonul

Ruptură în vestiarul Franţei. Fotbalistul "toxic" s-a certat du Deschamps şi e acuzat de colegi că a devenit cârtiţa din echipă

CM 2022 Publicat pe 20 dec 2022
mail-share icon Email

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20957805/1/profimedia-0745588859.jpg
 
Pierderea finalei Campionatului Mondial de manieră dramatică în faţa Argentinei scoate la suprafaţă detalii neştiute din vestiarul naţionalei Franţei, iar rolul de personaj negativ îl joacă Benjamin Pavard. L'Equipe scrie, marţi, despre un comportament toxic al fundaşului dreapta de la Bayern Munchen, care ar fi intrat într-un conflict deschis atât cu Didier Deschamps şi staff-ul tehnic, cât şi cu unii dintre coechipierii săi.
 
Membru de bază al echipei care s-a încoronat în Rusia 2018, unde a jucat şase meciuri din şapte şi a înscris golul turneului în optimea de finală cu Argentina, Pavard a început şi campania din Qatar 2022 din postura de titular în banda dreaptă în meciul cu Australia, câştigat cu 4-1. Apoi a dispărut subit din echipă, Deschamps preferându-l pe Jules Kounde, un stoper mai degrabă reprofilat în flanc.
 
Jurnaliştii francezi de la L'Equipe au pus firele cap la cap şi au dezvăluit misterul dispariţiei lui Pavard din primul 11. Acesta a fost criticat de Deschamps pentru evoluţia din meciul cu Australia, iar primul conflict s-a produs în momentul în care lateralul nu a acceptat criticile venite dinspre staff-ul tehnic. A fost susţinut de veteranii Giroud şi Lloris, dar o parte dintre coechipieri au început să-l bănuiască de faptul că se foloseşte de relaţia pe care o are cu unii ziarişti pentru a transmite presei detalii din vestiarul "Cocoşului galic".
 
Al doilea moment controversat s-a produs în timpul finalei pierdută cu Argentina. Cum Deschamps a preferat să meargă timp de 120 de minute pe mâna lui Kounde, Pavard ar fi început să facă o serie de comentarii potrivite la adresa colegilor din teren, iar vorbele au ajuns şi la urechile lui Deschamps. Evident, atitudinea lui Pavard nu i-a căzut deloc bine selecţionerului, iar presa din Franţa anunţă o ruptură definitivă între antrenor şi jucătorul său, dar şi şanse mici ca fundaşul dreapta să mai primească telegrama de convocare.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele