Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Rusul Dmitri Bivol l-a învins pe Saul "Canelo" Alvarez, într-un meci pentru centura WBA

Box Publicat de Daian Cutu pe 8 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/20698958/1/bivol.jpg

Mexicanul Saul "Canelo" Alvares a fost învins surprizător, la puncte de rusul Dmitri Bivol, într-un meci pentru centura WBA, disputat la Las Vegas, informează lequipe.fr.

"Canelo" Alvarez, 31 de ani, intra, în noiembrie 2021, în istoria boxului ca primul pugilist care reuşea să unifice centurile la categoria supermijlocie, după ce îl învinsese pe americanul Caleb Plant, tot la Las Vegas.

Atunci, mexicanul a obţinut victoria cu numărul 57 din carieră (39 KO), din 60 de partide (două meciuri terminate nedecis şi o înfrângere), prin care a reunit centurile IBF, deţinută de Plant, WBA, WBC şi WBO, pe care le obţinuse anterior.

După această luptă, Canelo Alvarez a urcat la categoria semigrea şi a încercat să obţină centura WBA deţinută de Bivol.

Rusul a fost văzut învingător după lupta de 12 reprize de toţi cei trei arbitri, cu 115-113.

Bivol, 31 de ani, rămâne astfel neînvins în 20 de meciuri (11 prin KO).

Mexicanul a sufeit a doua înfrângere din carieră, prima de la duelul cu Floyd Mayweather din septembrie 2013.

"Asta e boxul. Ai câştigat. Ai pierdut. Nu există nicio scuză. Este un boxer grozav. Se descurcă bine la distanţă. I-am simţit puterea", a recunoscut superstarul mexican în ring, înconjurat de fanii săi dezamăgiţi.

Urcarea în categorie a fost prea abruptă pentru el. Rusul este un tehnician de nivel înalt, obişnuit să primească lovituri la categoria sa de greutate şi nu a părut niciodată prea zdruncinat de cele primite de la eroul din Guadalajara.

"M-a lovit în braţe, dar nu în cap, aşa e mai bine", a comentat Bivol.

În cadrul galei, nu s-a făcut nicio referire la ţara sa de origine şi nici imnul Rusiei nu a fost intonat, o pedeapsă simbolică pentru războiul din Ucraina.

Contractul pentru acest meci include o clauză pentru o a doua luptă, iar Alvarez vrea să o activeze.

"Nicio problemă", a spus Bivol, care a primit, sâmbătă, peste două milioane de dolari, mult mai puţin decât adversarul său, care a avut garantate 15 milioane de dolari. Cei doi boxeri vor primi şi o cotă din încasările obţinute în urma transmiterii meciului la TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele