adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

S-a aflat cine sunt cei şapte jucători de la FCSB care s-au vaccinat. Unul singur s-a imunizat, după ce a semnat cu trupa lui Becali

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 17 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20557133/1/fcsb.jpg

FCSB are o rată de vaccinare scăzută în rândul fotbaliştilor, acesta fiind şi motivul pentru care elevii lui Toni Petrea nu au plecat în cantonament în străinătate şi au preferat să se pregătească la Berceni. Cei de la Fanatik au aflat cine sunt singurii jucători care au decis să se imunizeze anti-Covid.

Aceştia sunt: Claudiu Keşeru, Vinicius, Mamut, Burlacu, Haruţ, Valentin Gheorghe şi Dumiter.

Sursa mai sus citată scrie că în afara lui Haruţ, ceilalţi jucători s-au vaccinat înainte să semneze cu FCSB.

Numărul mic de jucători imunizaţi are legătură cu faptul că Gigi Becali nu este de acord cu această metodă, însă el nu le-a impus fotbaliştilor săi să nu se imunizeze.

„Avem şapte vaccinaţi şi opt trecuţi prin boală. 15 dintr-un lot de 28, care suntem acum. Ceilalţi, toţi, cu o singură excepţie, au făcut în 2020, dar riscul de reinfectare e mult mai mic decât riscul de infectare al unuia care n-a făcut”, a declarat Stoica la Telekom Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele