Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

S-a aflat! Suma încasată de U. Craiova în schimbul lui Mirko Pigliacelli

CS Universitatea Craiova Publicat pe 22 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20785624/1/pig.jpg

Mirko Pigliacelli (29 de ani) a plecat de la U. Craiova în această vară şi s-a întors în ţara natală, în Italia, unde a semnat cu Palermo. Oltenii au şi primit o sumă de bani pentru el, dar nu e foarte mare, detaliu intuit din momentul în care afacerea a fost anunţată oficial.

Acum s-a aflat şi suma de bani pe care a primit-o Universitatea Craiova de la Palermo, pentru a-l lăsa pe Mirko Pigliacelli să plece. Nici măcar 200.000 de euro nu au luat oltenii. Doar 170.000 de euro au intrat în conturile trupei din Bănie, conform Fanatik.

Venit în România în 2018, Pigliacelli a obţinut cetăţenia română şi se gândeşte chiar că, la un moment dat, ar putea apăra poarta primei reprezentative. Transferat cu 300.000 de euro de la Pro Vercelli, peninsularul înalt de 1.84 centimetri s-a impus rapid între buturile oltenilor şi a strâns 165 de meciuri.

A marcat chiar şi un gol, contra celor de la FCSB, a primit 158 de goluri şi a terminat 68 de partide cu "poarta închisă", fiind cotat la 1.4 milioane de euro pe site-urile de specialitate.

EXCLUSIV | Motivul pentru care Mirko Pigliacelli a plecat de la U. Craiova

Mirko Pigliacelli a părăsit Universitatea Craiova în această vară, după patru ani petrecuţi în Bănie. Sorin Cârţu a vorbit, în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1, despre motivul real pentru care portarul italian de 29 de ani a ales că se transfere în Italia, la Palermo.

Pigliacelli a simţit că este momentul să facă o astfel de alegere şi pentru familie, pentru că, potrivit lui Cârţu, are un copil mic. În plus, şi Universitatea Craiova îşi vede interesul în urma acestei mutări, pentru că era nevoită să plătească salarii bune pentru doi portari importaţi. Să nu uităm faptul că oltenii îl mai au în lot pe David Lazar care, cel mai probabil, e noul titular.

Şi-a făcut treaba pentru noi, avea o dorinţă să plece, era o înţelegere între noi şi el. Am ţinut cont de dorinţa lui. Transferul îi oferă posibilitatea să fie în Italia, pentru că au mai fost discuţii, dar niciodată atât de clare, cu o echipă care să şi-l dorească mult.

E şi căsătorit, are copilul mic. Nu contează suma de transfer, n-a primat partea financiară”, a spus Cârţu la Fotbal Show.

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri