Ultima oră
Arne Slot a confirmat că îi va urma lui Klopp pe banca celor de la Liverpool Arne Slot a confirmat că îi va urma lui Klopp pe banca celor de la Liverpool
VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
CSM Bucureşti, victorie în ultima etapă. ”Tigroaicele” au primit medaliile de campioane CSM Bucureşti, victorie în ultima etapă. ”Tigroaicele” au primit medaliile de campioane
Zeljko Kopic, ferm cu privire la viitorul său pe banca lui Dinamo. ”Era important” Zeljko Kopic, ferm cu privire la viitorul său pe banca lui Dinamo. ”Era important”
România, victorie clară cu Azerbaidjan în primul meci din Golden League la volei masculin România, victorie clară cu Azerbaidjan în primul meci din Golden League la volei masculin
Adrian Mutu, întâlnire cu Cristiano Ronaldo la Riad: “’I-am promis lui Tiago” Adrian Mutu, întâlnire cu Cristiano Ronaldo la Riad: “’I-am promis lui Tiago”

S-a aprobat! Un nou stadion, gata să fie construit în România

Farul Constanta Publicat de Tudor Moisa pe 30 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21576466/1/stadion.jpg

Primarul Vergil Chiţac a anunţat că Guvernul a aprobat, marţi, memorandumul de finanţare pentru noul stadion ”Gheorghe Hagi” din Constanţa şi a precizat că execuţia lucrărilor urmează să fie semnată de către Compania Naţională de Investiţii.

“Pas uriaş pentru noul stadion Gheorghe Hagi: Guvernul a aprobat astăzi memorandumul de finanţare, CNI urmează să semneze execuţia lucrărilor. De când aştept să vă dau această veste! În curând încep lucrările la noul stadion, un proiect uriaş, de suflet pentru toţi constănţenii. În şedinţa de astăzi, Guvernul a aprobat finanţarea”, a declarat primarul Vergil Chiţac. 

El a precizat că stadionul va fi ultramodern, va avea 18.000 de locuri şi va include şi un teren de antrenament pentru fotbal şi atletism (cu o tribună de circa 1.000 de locuri).

De asemenea, noua arenă va putea găzdui în condiţii excelente şi de maximă siguranţă evenimente sportive şi culturale majore. 

Proiectul este realizat de Ministerul Dezvoltării şi are valoarea totală de 380 milioane de lei fără TVA, dintre care 15% reprezintă contribuţia Primăriei Constanţa.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele