Ultima oră
Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV
Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV
Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!” Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!”
”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze ”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia” Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia”

S-a decis soarta lui Ter Stegen. Ce se întâmplă cu portarul din vară

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 2 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19379646/1/steg.jpg

Marc Andre Ter Stegen (28 de ani) este unul dintre jucători pentru care cei de la FC Barcelona vor refuza orice posibilă ofertă de transfer, care ar urma să vină în această vară.

Portarul olandez practic este blocat de clubul catalan, care îl consideră om de bază, alături de Lionel Messi şi Luis Suarez.

”Este imposibil să plec în această vară de la Barcelona. Au avut loc deja primele întâlniri între agentul meu şi club. Apoi a venit pandemia de coronavirus şi nu e momentul să discutăm despre contract. Într-o vreme în care atât de mulţi oameni sunt îngrijoraţi cu propriile vieţi, am decis să amânăm”, a declarat acesta.

Ter Stegen evoluează pe ”Camp Nou” din anul 2014, când Barcelona l-a transferat pentru doar 12 milioane de euro de la Gladbach. În acest sezon a apărat în 26 de partide de campionat şi în 6 de Champions League.

  • LaLiga se vede în România pe posturile LOOK PLUS şi LOOK SPORT

Liga Profesionistă de Fotbal din Spania (LaLiga) a anunţat, duminică, programul primei etape după pauza cauzată de pandemia de coronavirus. Primul meci va fi derbiul oraşului Sevilla, joi, 11 iunie, de la ora locală 22.00 (23.00, ora României), partidă contând pentru etapa a XXVIII-a.

 

  • Conform celor de la Transfermarkt, fotbalistul este cotat la 72 de milioane de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele