Ultima oră
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”

S-a dus la Steaua îmbrăcat într-un tricou al Rapidului şi a ajuns la Dinamo! Poveste fabuloasă cu un membru al "Generaţiei de Aur"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 6 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21549880/1/profimedia-0599609037.jpg

Florin Prunea a fost unul din cei mai importanţi componenţi ai "Generaţiei de Aur". De asemenea, fostul portar a făcut carieră şi la Dinamo.

Totuşi, acesta a fost la un pas să nici nu ajungă în "Ştefan cel Mare". Florin Prunea a povestit că s-a dus la Steaua, atunci când s-a hotărât să se apuce de fotbal. Mai mult decât atât, fostul fotbalist a mers în Ghencea îmbrăcat cu un tricou al Rapidului. Din păcate pentru el, Petre Mihai, cel care se ocupa de grupele de copii şi juniori la Steaua, l-a trimis acasă.

"Într-o zi, îi auzeam pe toţi colegii mei de la şcoală că se duc toţi la Steaua. Şi am zis într-o zi să mă duc şi eu la fotbal. Şi m-am dus la Steaua, la fotbal, singur. Dar ca să vezi cum m-am dus. Aveam un tricou cu mingi de fotbal pe el şi scria peste tot: «Rapid, Rapid, Rapid, Rapid».

Şi m-am dus la Steaua, singur, acolo. Am văzut copiii că se jucau pe teren şi l-am văzut pe antrenor şi m-am dus la el. «Bună ziua! Vreau să mă înscriu şi eu la fotbal». Era Petre Mihai, Dumnezeu să îl ierte! Mare antrenor de copii şi juniori!

S-a uitat la mine, m-a măsurat de sus până jos:«Dar tu ce cauţi aici? Bă, băiatule, du-te acasă şi vezi-ţi de treaba ta». Am plecat plângând de acolo. Eram slăbuţ şi probabil nu eram nici îmbrăcat, eram de pe maidane.

Tata lucra la Ministerul de Externe şi mi-a zis: «Lasă, nu te duce la ăştia. Te duc eu la Dinamo». Şi m-a luat tata de mână, plecam din Drumul Taberei, coboram la gară, luam autobuzul, îl lăsam pe el în Calea Victoriei şi continuam mai departe", a povestit Florin Prunea, la "Poveştile Sportului cu Ionel Stoica".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele