adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

S-a enervat Florentino Perez! Un veteran este hotărât să plece la rivala de moarte, Barcelona

Barcelona Publicat de Răzvan Cîrceag pe 19 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20435256/1/real-madrid.jpg

Isco a bifat 8 sezoane în tricoul celor de la Real Madrid, fiind pe Bernabeu din 2013, iar acum îşi doreşte cu orice preţ să plece la Barcelona. Potrivit publicaţiei catalane El Nacional, acesta este dispus să „dea şi bani din buzunar”, ca să părăsească gruparea antrenată de Carlo Ancelotti. 

Mijlocaşul este extrem de nemulţumit deoarece în ultimii ani a început să evolueze tot mai puţin în tricoul blanco. S-a săturat de promisiune încălcate şi nu vrea să mai audă. Înţelegerea sa cu Real Madrid expiră vara viitoare, pe 30 iunie 2022. 

Isco ar fi supărat şi pentru diferite scurgeri de informaţii prezentate în presă, privind o posibilă lipsă de formă fizică pe care o are sau relaţia proastă cu anumiţi colegi. Aceeaşi publicaţie notează că spaniolul este fan Barcelona şi a avut un câine pe nume „Messi”. 

Florentino Perez s-ar fi enervat pe Isco că vrea să trădeze în acest mod şi e hotărât să-l lase pe bancă până la finalul sezonului, dacă nu îşi schimbă opţiunile. 

VIDEO | El Clasico se vede pe Look Sport+

Barcelona şi Real Madrid se vor duela în cadrul unui nou El Clasico, duminică de la 17:15, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele