Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

S-a încheiat colaborarea dintre Stefanos Tsitsipas şi Mark Philippoussis

Tenis Publicat pe 24 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21134008/1/fb-stefanos-tsitsipas.jpg

Australianul Mark Philippoussis a anunţat, marţi, în social media, că nu mai colaborează cu grecul Stefanos Tsitsipas, locul 5 ATP.

“Stefanos Tsitsipas, mulţumesc pentru oportunitatea de a fi parte a echipei tale. A fost o experienţă grozavă, sunt mândru de ce am reuşit împreună în scurtul timp în care am colaborat. Îţi doresc să fii sănătos, fericit şi să ai succese în viitor, pe teren şi în afara terenului”, a scris Philippoussis pe Instagram.

Philippoussis s-a alăturat staffului lui Tsitsipas la jumătatea sezonului trecut

Unul dintre cele mai importante momente ale colaborării dintre Tsitsipas şi Philippoussis a fost participarea grecului în finala ediţiei din acest an a Australian Open.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele