Ultima oră
VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi
VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi
Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala” Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala”
Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV
Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor
VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate” VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate”

S-a predat jucătorul de fotbal american pe numele căruia s-a emis mandat de arestare

Sporturi Publicat pe 1 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21405858/1/tw-von-miller.jpg

Von Miller, de două ori câştigător de Super Bowl, s-a predat la poliţie după ce pe numele său s-a emis un mandat de arestare într-un caz de presupusă violenţă domestică în care a fost implicată o femeie însărcinată, relatează bbc.com.

Departamentul de poliţie din Glenn Heights a confirmat că sportivul s-a predat joi după-amiază.

El a fost dus la închisoarea DeSoto Tri-City din Texas, a plătit însă apoi o cauţiune de 5.000 de dolari şi la scurt timp a fost eliberat.

Poliţia a fost chemată miercuri la "un incident major" la locuinţa sportivului din Dallas, Texas. Miller, în vârstă de 34 de ani, este acuzat că s-a certat cu o persoană însărcinată şi apoi a agresat-o.

Poliţia spune că Miller a părăsit locul faptei înainte de sosirea poliţiştilor, iar victima a fost tratată pentru răni minore.

Buffalo Bills a precizat într-un comunicat că este la curent cu această problemă şi "este în curs de a strânge mai multe informaţii", în timp ce National Football League a anunţat că va "urmări toate evoluţiile legale".

Miller a fost investigat anterior, dar nu a fost acuzat de violenţă domestică, în 2021.

Acuzaţia de agresiune asupra unei femei însărcinate este o infracţiune de gradul trei în Texas şi se pedepseşte cu închisoarea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele