Ultima oră
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene

S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord!

Superliga Publicat pe 23 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19626804/1/albes-anamaria-prodan.jpg


Forma foarte proastă pe care o traversează Hermannstadt a făcut-o pe Anamaria Prodan să ceară demiterea lui Ruben Albes, 35 de ani, antrenorul spaniol pe care chiar ea l-a adus la Sibiu pentru a-l înlocui pe Vasile Miriuţă. Iar soţia lui Reghecampf a mers chiar mai departe şi l-a ofertat pe Florin Bratu, dar Claudiu Rotar, celălalt finanţator al clubului, s-a opus rocadei de pe banca tehnică!
 
Incapabil să câştige de la finalul lui septembrie, Albes nu mai beneficiază de creditul Anamariei Prodan, iar ProSport anunţă că soţia lui Laurenţiu Reghecampf a propus demiterea ibericului chiar înaintea meciului cu Astra, pierdut duminică, 0-1 la Mediaş. Iar alesul agentului de jucători a fost Florin Bratu, antrenor din generaţia tânără pe care-l impresariază încă de la începutul carierei şi care, de curând, a fost pus pe liber de divizionara secundă Concordia Chiajna.

Rotar s-a opus demiterii lui Albes, relaţiile cu Anamaria Prodan s-au răcit

Doar că Anamaria Prodan s-a lovit de refuzul lui Claudiu Rotar, partenerul ei din conducerea clubului sibian. Rotar a considerat că, în ciuda celor trei înfrângeri în ultimele patru meciuri şi a unui joc care lasă de dorit, Albes nu ar trebui în niciun caz să fie înlocuit cu Florin Bratu, antrenor care în ultima vreme nu a confirmat la niciuna dintre echipele pe la care a trecut. Iar disensiunile au dus la o mică ruptură la nivel administrativ, Anamaria Prodan luând chiar în calcul să se depărteze uşor-uşor de clubul în fruntea căruia a numit-o pe fiica sa, Rebeca.
 
După un start bun în fotbalul românesc şi o salvare fără emoţii a lui Hermansntadt de la retrogradare, Ruben Albes a strâns doar 11 puncte în primele 11 etape ale noii stagiuni, suficient pentru locul al 12-lea.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele