Ultima oră
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”
Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix
VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui
Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia
Mihai Stoica a confirmat! „Ne-am ţinut de cuvânt”. Unde va juca FCSB în startul sezonului Mihai Stoica a confirmat! „Ne-am ţinut de cuvânt”. Unde va juca FCSB în startul sezonului

S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 19 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21563926/2/universitatea-cluj-fcsb-superliga-superbet-31-10-2022-5.jpg

Istvan Kovacs era anunţat la centrul partidei FCSB - Rapid, din runda 5 a play-off-ului Superligii, dar FRF a anunţat vineri că va arbitra o partidă din play-out.

  • FCSB o întâlneşte pe Rapid, sâmbătă, de la 20:30, într-un meci ce face parte din cadrul rundei cu numărul 5 din play-off. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Kovacs vine după o partidă extrem de complicată din Champions League, Barcelona - PSG 1-4, iar FRF a decis ca arbitrul de top să fie delegat la partida Poli Iaşi - Voluntari, meci extrem de important în lupta la retrogradare.

Iniţial se anunţase că centralul din Carei va „fluiera” în derby-ul din play-off, FCSB - Rapid, dar în cele din urmă meciul va fi arbitrat de Marcel Bîrsan, alături de Radu Petrescu, arbitru VAR.

Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs. „Tu, buricul pământului”

PSG a învins-o pe Barcelona, scor 4-1, marţi seară. În urma acestui succes, formaţia franceză s-a calificat în semifinalele Champions League, unde va da piept cu Borussia Dortmund.

Istvan Kovacs a fost unul dintre protagoniştii principali ai meciului din Spania. În minutul 29, la scorul de 1-0 pentru Barcelona, arbitrul român i-a arătat cartonaşul roşu lui Araujo şi a acordat un penalty pentru PSG la 2-1.

Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru, a analizat modul în care Istvan Kovacs a ales să gestioneze partida de la Barcelona şi este de părere că ar fi trebuit să aibă o atitudine mai civilizată şi temperată.

„Am văzut meciul, eu nu mă uit la meciurile pe care le arbitreaza Kovacs, dar am făcut o excepţie.

Două echipe frumoase, bineînţeles, şi PSG, şi Barcelona, şi sincer să fiu l-am văzut cap coadă, dar eu nu pot vorbi de arbitrul ăsta, pentru că am nişte amintiri care îmi strică seara, apropo de cum arbitra nişte meciuri.

A ajuns acolo şi tot nu înţelege că trebuie să aibă un comportament la nivelul ăla, imediat să dea afară antrenorul. Stai puţin, poţi să-l atenţionezi civilizat, sunt atâtea metode, nu te apuci tu, buricul Pământului.

El face şi greşeli, am pierdut campionat din cauza lui, să nu-mi spună mie că nu era băgat în combinaţii. Acum e arbitru mare, se uită”, a spus Adrian Porumboiu, la Sport Total FM.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele