Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

S-a stabilit când se joacă Atalanta - Villarreal, amânat miercuri, din cauza zăpezii

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 9 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20499028/1/ninge.jpg

Meciul Atalanta - Villarreal, ultimul din faza grupelor Ligii Campionilor se va disputa, joi, de la ora 20.00, a stabilit UEFA.

Programată iniţial, miercuri, de la ora 22.00, întâlnirea a fost amânată din cauza ninsorii puternice care a căzut la Bergamo.

Partida a fost mai întâi amânată 20 de minute, apoi arbitrul englez Anthony Taylor a stabilit că meciul nu se poate disputa.

Acest joc va decide a doua echipă din Grupă F calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după Manchester United (1-1, miercuri, acasă, cu Young Boys Berna). Gazdele trebuie să se impună pentru a trece în faza următoare a competiţiei, altfel vor juca în 16-imile Ligii Europa.

Clasamenul grupei este următorul 1. Manchester United – 11 puncte, 2. Villarreal – 7 puncte, 3. Atalanta – 6 puncte, 4. Young Boys – 5 puncte. Primele două clasate la finalul grupei vor evolua în optimile Ligii Campionilor, iar echipa de pe locul trei va juca în play-off-ul pentru optimile Ligii Europa.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri