Ultima oră
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”

S-a stabilit data ”finalei” pentru titlu! FCSB - CFR Cluj, duminică, 22 mai, ora 20.30, LIVE pe Prima Sport 1 şi pe PrimaPlay.ro

FCSB Publicat pe 13 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20705372/1/rps-5130.jpg

LPF a anunţat data şi ora marelui derby FCSB - CFR Cluj, cel mai probabil decisiv pentru titlul din acest sezon! Liga a programat posibila finală pentru campionat la 22 mai, de la ora 20.30 şi va fi LIVE pe Prima Sport 1 şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro.

Programul complet al ultimei etape din play-off-ul Casa Liga 1:

Vineri 20 mai

  • Ora 20.30 Universitatea Craiova – Farul Constanţa

Duminică, 22 mai

  • Ora 20.30 FCSB – CFR 1907

Luni, 23 mai

  • Ora 17.30 FC Argeş – FC Voluntari

Toate confruntările vor fi transmis în direct de posturile TV Prima Sport, dar pot fi văzute şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro.

CFR şi FCSB, printre echipele care au primit licenţa pentru cupele europene

FRF a publicat lista echipelor din Casa Liga 1 care pot participa, prin primirea licenţei, în cupele europene în sezonul următor. Doar nouă cluburi se încadrează în termenii impuşi.

Sepsi, FC Argeş, FC Botoşani, UTA, CFR Cluj, Rapid, FC Voluntari, FCSB şi FC U Craiova se regăsesc pe lista publicată de Federaţia Română de Fotbal. Detaliile oferite de structura condusă de Răzvan Burleanu:

Comisia pentru acordarea licenţei cluburilor a pronunţat hotărârile în data de 21 aprilie 2022, iar Comisia de apel a pronunţat hotărârile în data de 29 aprilie 2022. Urmare a acestor pronunţări, Cluburile au putut face recurs la TAS până la data de 9 mai 2022. 

Următoarele cluburi au primit licenţă pentru participarea în competiţiile UEFA/UEFA WCL pentru sezonul 2022 – 2023, ca urmare a constatării îndeplinirii cerinţelor minime stabilite în Regulamentul naţional de licenţiere a cluburilor şi de fair play financiar, ediţia 2021”.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele