Ultima oră
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”

S-a stabilit data la care se vor desfăşura Jocurile Olimpice de la Tokyo!

JO 2020 Publicat pe 30 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/19319733/1/olympic-games-2020.jpg

Perioada de desfăşurare a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, amânate pentru anul viitor, din cauza pandemiei de coronavirus, va fi 23 iulie - 8 august 2021, a stabilit CIO, potrivit agenţiei japoneze Kyodo News.

Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) a anunţat, la 24 martie, amânarea pentru un an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, prevăzute în perioada 24 iulie - 9 august, din cauza pandemiei de coronavirus. De la înfiinţarea jocurilor moderne, în 1896, este pentru prima oară când acestea sunt amânate pe timp de pace. Competiţia a mai fost anulată de trei ori în timpul celor două războaie mondiale, în 1916, 1940 şi 1944.

Organizatorii au studiat mai multe variante de desfăşurare a JO în 2021, inclusiv disputarea primăvara, ceea ar fi dus la evitarea căldurii extreme şi umidităţii de la Tokyo, în perioada de vară. Însă programarea jocurilor primăvara ar fi avut un impact major din punct de vedere logistic.

Nici disputarea în vara anului 2021 nu este scutită de probleme. Anul viitor sunt programate două campionate mondiale, la atletism şi nataţie, sporturi de bază din programul JO, primele între 6 şi 16 august, în SUA, iar celelalte între 16 iulie şi 1 august, la Fukuoka, în Japonia. Acum, aceste două competiţii majore vor trebui reprogramate.

mail-share icon Email
viewscnt

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele