Ultima oră
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim
Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit" Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"
VIDEO | Guima s-a întors la şcoală VIDEO | Guima s-a întors la şcoală

S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 20 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21636974/1/profimedia-0859907911.jpg

Mutare anticipată, dar în acelaşi timp surprinzătoare. 

După ce au fost refuzaţi de Dan Hurley, care a preferat să rămână la UConn în NCAA, oficialii de la LA Lakers s-au reprofilat repede.

Pe lista scurtă a conducerii echipei californiene s-au aflat James Borrego şi JJ Redick. Până la urmă, JJ a fost cel ales de către Rob Pelinka. Conform jurnalistului Adrian Wojnarowski, de la ESPN, fostul baschetbalist a semnat o înţelegere pe următorii patru ani şi urmează să coopteze în staff persoane cu experienţă. Pentru JJ Redick, aventura la Lakers va fi prima din postura de antrenor.

 

Fanii lui Lakers nu îşi pun mari speranţe în JJ Redick, cum de altfel şi varianta Borrego era văzută drept o aberaţie de către ei.

 

JJ Redick este bun prieten cu LeBron James şi au un podcast împreună, iar fanii sunt convinşi că acesta este motivul pentru care fostul shooting guard a fost ales de către conducerea lui Lakers. De cealaltă parte, James Borrego este secund la New Orleans Pelicans, iar suporterii lui Lakers nici nu au vrut să audă de un nou experiment, după ce Luke Walton şi Darvin Ham, doi secunzi deveniţi principali la Lakers, au dezamăgit. În acest moment, Walton şi Ham sunt din nou secunzi, la Cleveland Cavaliers, respectiv Milwaukee Bucks.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele