Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

”S-au interesat mai multe cluburi atât din afară cât şi din România”. Oferte pentru unul din cei mai longevivi tehnicieni din Superliga

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 12 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21122593/1/62bef3112a053291659047-5318756474920105-644971418252730244-n.jpg

Partida dintre FC Voluntari şi FC Botoşani din play-out-ul Superligii va avea loc vineri, de la ora 17:30, şi va putea fi urmărită în direct pe PrimaSport 2.

  • De asemenea, meciul dintre cele două echipe va putea fi urmărit online, pe platforma PrimaPlay.ro.

FC Voluntari are în acest sezon şanse să termine pe primele două locuri în play-out. Echipa lui Liviu Ciobotariu este pe locul 9 clasamentul Superligii, cu 30 de puncte, fiind la 2 puncte de FCU Craiova şi la 4 de Hermannstadt.

Finalul de sezon vine cu o bătaie de cap pentru conducerea ilfovenilor, care vor trebui să îl convingă pe antrenorul Liviu Ciobotariu să rămână. Acestuia îi expiră contractul şi a dezvăluit că are şi alte oferte, atât din ţară, cât şi din străinătate.

”La finalul sezonului, contractul meu va expira. Vreau să mă concentrez doar pe cele 2 jocuri rămase. Nu este niciun secret faptul că voi avea de ales şi de alte opţiuni.

La fel ca jucătorii aflaţi pe final şi eu am dreptul să-mi aleg orice club. S-au interesat mai multe cluburi atât din afară cât şi din România.

Din afară pot spune că sunt oferte din zona Golfului. Ştiu despre ce este vorba, pentru că am mai lucrat pe acolo”
, a declarat Ciobotariu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele