Ultima oră
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

S-au stabilit barajele din Europa League. Ianis Hagi se va confrunta cu Erling Haaland! Barcelona are un adversar de calibru

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 13 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20504926/1/europa.jpg

Barajul pentru Europa League aduce un meci de cinci stele pentru Ianis Hagi şi Rangers. Campioana Scoţiei va înfrunta Borussia Dortmund. Celălalt român rămas în competiţie, Ştefan Radu o va înfrunta pe FC Porto.

Barcelona, marea favorită a competiţiei a avut parte de cel mai greu adversar posibil. Catalanii vor înfrunta Napoli.

Revelaţia din acest sezon, Sheriff Tiraspol se va confrunta cu Braga. Moldovenii vin în Europa League, după ce au terminat pe trei 3, cu 7 puncte, iar sorţii le-au scos în cale un adversare pe care-l pot învinge.

Partidele din barajul Europa League:

  •     FC Sevilla - Dinamo Zagreb
  •     Atalanta - Olympiakos
  •     Leipzig - Real Sociedad
  •     Barcelona - Napoli
  •     Zenit - Betis
  •     Borussia Dortmund - Rangers
  •     Sheriff Tiraspol - Braga
  •     Porto - Lazio

Partidele de mai sus le opun pe echipele de pe locurile 3 în grupele Ligii Campionilor pe cele clasate pe locul 2 în grupele Ligii Europa.

Meciurile vor avea loc la 17 şi 24 februarie, turul fiind programat pe terenul primelor echipe.

Învingătoarele se vor califica în optimi, fază în care vor intra şi câştigătoarele grupelor Ligii Europa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele