adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant
Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis” Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis”
Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea” Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea”
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic” EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic”
VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte

S-au stabilit gazdele pentru fazele finale ale Rugby Europe Championship. România joacă în Grupa B

Rugby Publicat de Daian Cutu pe 7 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21009818/1/rom.jpg

Rugby Europe a stabilit locaţiile pentru fazele finale ale Rugby Europe Championship, competiţie care din acest sezon se desfăşoară într-un nou format, grupe, semifinale şi finale, informează rugbyromania.ro.

Astfel, finala mare şi meciul pentru bronz vor avea loc la Badajoz în Spania, pe Stadionul Nuevo Vivero, în timp ce partidele de clasament 5-8, vor avea loc la Amsterdam, în Ţările de Jos. Toate întâlnirile sunt programate a avea loc în aceeaşi zi, pe 19 martie.

Rugby Europe Championship are din acest sezon competiţional un alt sistem de desfăşurare. Cele opt echipe sunt împărţite în două grupe, iar după meciurile din grupe, primele două clasate joacă în semifinalele pentru locurile 1-4, în timp ce ultimele două în semifinalele locurilor 5-8, pe terenul celor mai bine clasate.

Cele două grupe sunt formate din Georgia, Spania, Ţările de Jos şi Germania în Grupa A şi România, Portugalia, Belgia şi Polonia în Grupa B.

Semifinale 1-4:

Locul 1 Grupa A – Locul 2 Grupa B

Locul 1 Grupa B – Locul 2 Grupa A

Semifinale 5-8

Locul 3 Grupa A – Locul 4 Grupa B

Locul 3 Grupa B – Locul 4 Grupa A

Semifinalele sunt programate a se disputa pe 4-5 martie, iar finalele pe 19 martie.

Programul finalelor Rugby Europe Championship 2023:

Amsterdam (Ţările de Jos)

  • locul 7 ora 11:30 (ora României)
  • locul 5 ora 14:00 (ora României)
  • locul 3 ora 16:15 (ora României)
  • finala mare ora 19:00 (ora României)


România a debutat cu o victorie în actuala ediţie a REC, învingând Polonia cu 67-27. Stejarii vor întâlni în cel de-al doilea meci, Belgia, la Bruxelles, pe 11 februarie.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele