Ultima oră
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla” VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla”
Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie” Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”
Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva” Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”
”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj ”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj

S-au stabilit meciurile din turul 3 al Ligii Campionilor. Peste cine ar fi dat CFR Cluj şi cu cine joacă Dinamo Kiev

Champions League Publicat pe 31 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19466280/1/liga-campionilor.jpg

Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, va evolua, pe teren propriu, cu AZ Alkmaar (Olanda), în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Formaţia ucraineană este acceptată direct în această manşă şi a fost cap de serie la tragerea la sorţi de luni, de la Nyon.

Meciurile din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor:

Traseul campioanelor

Ferencvaros (Ungaria) - Dinamo Zagreb (Croaţia);
Qarabag (Azerbaidjan) - Molde FK (Norvegia);
Omonia Nicosia (Cipru) - Steaua Roşie Belgrad (Serbia);
Midtjylland (Danemarca) - Young Boys Berna (Elveţia);
Maccabi Tel Aviv (Israel) - Dinamo Brest (Belarus).

Traseul echipelor care nu sunt campioane

PAOK Salonic (Grecia) - Benfica Lisabona (Portugalia);
Dinamo Kiev - AZ Alkmaar (Olanda);
KAA Gent (Belgia) - Rapid Viena (Austria).

Meciurile vor avea loc la 15 şi 16 septembrie.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri