Ultima oră
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot
Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!

"Să-l vedem pe Rotaru în locul meu, în Liga 4 şi cu afacerile blocate". Mititelu, discurs curajos la adresa rivalului din Craiova

CS Universitatea Craiova Publicat pe 16 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20777282/1/adm.png


Adrian Mititelu a avut, sâmbătă, un discurs-manifest, prin care şi-a protejat echipa, dar l-a atacat şi pe Mihai Rotaru, finanţatorul rivalei din oraş.

Omul de afaceri craiovean a făcut o paralelă lungă între situaţia în care au fost pus el şi FC U Craiova, dezafiliaţi în 2011 şi trimişi în subsolurile fotbalului românesc, şi cea prin care a trecut Mihai Rotaru la CS Universitatea Craiova. Şi a ajuns la concluzia că rivalului său i-ar fi fost mult mai greu drumul spre vârful Sportului Rege din România, dacă ar fi întâmpinat greutăţile de care s-a lovit familia Mititelu:
 
"Nu trebuie să omiteţi greutăţile pe care le-am suportat, tot ce am avut de înfruntat. Să-l vedem pe Mihai Rotaru în situaţia asta. 
 
Să-i dezafilieze cineva clubul, să-i ia toţi jucătorii şi să-l dea afară din oraş. Să-l vedem ducându-se în Liga 4, cu afacerile blocate şi să o ia de jos. Să vedem dacă va mai reuşi vreodată să revină în Liga 1. Să-l vedem investind 30 de milioane de euro în fotbal, nu să bage 7-8 milioane şi să spună că a băgat 15.
 
Să nu-i dea nimeni nimic, să nu i se facă stadion, ci să i se pună pe tavă. Să nu i se facă baza de la Lunca Jiului. Mi-ar fi plăcut şi mie să nu bag 7-8 milioane de euro în propria bază, ci să beneficiez de una făcută de primărie. 
 
E frumos când ţi se dă o echipă direct în Liga 2, ţi se pune la dispoziţie brandul Universitatea Craiova şi când forţa politică din oraş îţi trimite 20 de sponsori să te ajute. E foarte frumos să faci fotbal aşa. Aş vrea să văd cum ar reacţiona el şi cei din jurul lui dacă li s-ar întâmpla ce mi s-a întâmplat mie. 
 
Ce ar face Peluza Nord, care acum sprijină altă grupare, dacă ar fi nevoiţi să meargă după un patron blocat financiar, în Liga 4? L-ar mai însoţi? S-ar duce după echipă în Liga 4? Mira-m-aş! 
 
Ceea ce am făcut noi este unic. De asta avem cea mai pătimită, suferită şi frumoasă echipă din fotbalul românesc, chiar dacă am făcut şi greşeli. Unele din prea multă pasiune", e mesajul postat de Adrian Mititelu pe pagina de Facebook a lui FC U Craiova.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri