Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

”Să nu-i amintesc de 10-0 ăla, când plângea pe teren! Poate o să plângă iar, duminică!”. Gică Hagi nu are milă de Ştefan Târnovanu după declaraţiile făcute şi îl distruge pe portarul FCSB-ului

Superliga Publicat pe 16 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21126597/1/universitatea-craiova-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-13-05-2023-1.jpg

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, scor 1-0, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Superligii. FCSB s-a apropiat la un punct de lider, Farul.

FCSB este pe locul secund în clasament, cu 46 de puncte, la doar un punct de liderul Farul. CFR Cluj are 39 de puncte şi se luptă pentru locul trei cu Universitatea Craiova.

Duminică, cele două echipe se vor întâlni într-un meci care poate decide cine va câştiga titlul în Superligă. După meciul cu CFR, Ştefan Târnovanu a oferit nişte declaraţii care nu au fost pe placul lui Gică Hagi. 

Înainte de meci, antrenorul de la Farul Constanţa nu a ezitat să îl taxeze pe portarul de la FCSB. El i-a reamintit de meciurile cu Silkeborg (0-5 / 0-5), din UEFA Confrence League, unde portarul FCSB-ului a încasat 10 goluri în total. 

”Să nu-i amintesc de 10-0 ăla, când plângea pe teren! Poate o să plângă iar, duminică!”

”N-avem absolut nimic cu FCSB! El (n.r. – Ştefan Târnovanu) poate ştie ceva de la Iaşi, când juca la Iaşi. Vine meciul, vom vedea! Până la urmă, e normal ca fiecare să ţină cu echipa lui. Dar e destul de tânăr şi cred că e bine să vorbească despre echipa lui.

Să nu-i amintesc de 10-0 ăla, când plângea pe teren! Poate o să plângă iar, duminică! E tânăr şi e bine să aibă grijă de treaba lui, să-şi vadă de drumul lui. Farul a demonstrat pe teren că e cea mai bună echipă din România! Fiecare să vorbească de echipa lui, noi n-am vorbit de FCSB”, a declarat Gică Hagi, potrivit Digi Sport.

Ce a spus Târnovanu

”Mergem cu gândul la victorie cu Farul, să nu fie echipa campioană aşa cum au zis. Să le stricăm bucuria şi să ne bucurăm noi aici peste două săptămâni.

Dacă în ultimele etape am simţit că toată lumea trage cu cei Farul, în această seară, Dumnezeu le-a aşezat frumos, am câştigat.Mai avem două meciuri, le vom câştiga şi vom fi campioni. Mergem peste o săptămână la ei, ne dăm viaţa, câştigăm şi nu mă mai interesează restul”, a declarat Târnovanu. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele