Ultima oră
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua

Sabin Ilie l-a luat în primire pe Ionuţ Chirilă: „Cum să meargă jucătorii cu trenul şi el cu elicopterul!? Îi motivează cu o sticlă cu vin”

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 3 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20490636/1/1rps-0280.jpg

Despărţirea dintre Ionuţ Chirilă şi Academica Clinceni este iminentă. Tehnicianul nu a reuşit să obţină nicio victorie, doar două rezultate de egalitate, şi s-a făcut remarcat doar prin declaraţiile de la final, nu şi prin jocul echipei. Aşa cum se cuvine în cazul unui antrenor. 

Joi a apărut prima informaţie oficială despre despărţirea dintre cele două părţi. Sabin Ilie, noul team-manager de la Clinceni, a comentat la rândul său această situaţie şi l-a făcut praf pe Chirilă.

„Ionuţ Chirilă a semnat o foaie pe care am primit-o, prin care a acceptat să nu se mai prezinte la antrenamente şi la meciuri până pe data de 15 decembrie, când îşi va primi banii. Se duce pe la televiziune şi declară că vrea să se respecte clauzele din contract!

Ce clauze din contract? Nu are nicio clauză. Dacă avea, zbura de mult! Îndepărtarea lui nu are legătură cu performanţa pe care a făcut-o la clubul ăsta. Noul investitor a venit şi îşi ia cu el pe cine vrea să lucreze şi să facă o echipă performantă.

Patronul nu acceptă, şi nici eu, personal, şi nici Augustin Călin nu putem să acceptăm aşa ceva! Eu, cât am fost pe la Valencia cu Claudio Ranieri, nu am văzut ca jucătorii să meargă cu trenul şi el cu elicopterul. Nu se poate aşa ceva!

Sau eu să nu accept să plec de la Valencia dacă clubul nu mai are nevoie de mine! Să declari tu tot ce îţi trece ţie prin cap. Eu nu am nimic cu Ionuţ Chirilă. Dacă noul patron zicea să lucrăm cu el, nu aveam nicio problemă. Dar nu se poate aşa ceva!

Ce să le spui la jucătorii ăia la asemenea atitudine? Ce să fac eu cu ei? Avem nouă copii la naţionalele de juniori! Ce să le spun? Că declară Ionuţ Chirilă că el îi motivează cu o sticlă de vin? Eu disciplinar vorbesc! Nu am fost de acord cu aşa ceva, nu putem să acceptăm aşa ceva!

Sabin Ilie merge cu trenul şi echipa cu avionul pentru că aşa e normal! Să nu ai un pic de bun simţ faţă de clubul la care lucrezi? Să îţi spună patronul că nu mai ai nevoie de tine şi tu să ceri salariul pe trei ani? Omeneşte vorbim”, a declarat Sabin Ilie, pentru Fanatik. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele