Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Saburtalo are ambiţii mari şi vrea să o elimine pe FCSB din Conference League. ”Principalele noastre calităţi sunt determinarea şi faptul că muncim din greu”

Conference League Publicat de Daian Cutu pe 22 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/20784919/1/saburtalo.png

FCSB a pierdut pe terenul celor de la Saburtalo Tbilisi, locul 5 din Georgia, cu scorul de 1-0, primul meci din turul II preliminar al Conference League. Vicecampioana României a prestat un joc extrem de modest şi a scris o nouă filă tristă din istoria fotbalului românesc.

Unicul gol al meciului a fost marcat Nonikaşvili, în minutul 41. Returul va avea loc săptâmâna viitoare, de la ora 20.30.

Lasha Nozadze (42 de ani), antrenorul gruzinilor a avut numai cuvinte de laudă la adresa elevilor săi şi a punctat că vrea calificare în turul III preliminar.

”Acum aşteptăm meciul de la Bucuresti, dar suntem conştienţi că am făcut doar jumătate din treabă şi mai sunt 90 de minute de jucat. Una peste alta, am meritat să câştigăm. Am fi putut marca mai mult, dar au avut şi ei momentele lor. Putem trece în etapa următoare. Vă promit că vom lupta şi nu vom da nimic adversarului.

Vom avea puterea să trecem de această confruntare. Am arătat la Tirana că putem lupta şi juca. Principalele noastre calităţi sunt determinarea şi faptul că muncim din greu. Cât despre adversar, la români joacă mulţi jucători de mare clasă. Partida de astăzi (n.r. - joia trecută) a arătat asta. Am avut nişte greşeli, pe care le vom analiza în zilele următoare şi ne vom pregăti de retur”,
a declarat antrenorul lui Saburtalo, potrivit sportall.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri