Ultima oră
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia

Sadio Mane a aterizat în Munchen şi va fi prezentat oficial miercuri. UPDATE: Sadio Mane a fost prezentat oficial la Bayern Munchen

Bayern Munchen Publicat de Ovidiu Neacşu pe 22 iun 2022
mail-share icon Email

UPDATE: Sadio Mane a semnat oficial cu Bayern Munchen, până în 2025. Acesta a venit de la Liverpool pentru 32 de milioane de euro, plus 9 milioane sub formă de bonusuri de performanţă.

”Mi-am dorit să ajung doar la Bayern. Acesta este clubul potrivit pentru mine. Sunt foarte fericit că am ajuns în sfârşit la FC Bayern. Am discutat mult şi am simţit un interes mare din partea acestui club încă de la început, astfel că pentru mine nu au existat îndoieli. Este momentul potrivit pentru această provocare. Vreau să reuşesc multe cu acest club, şi în cupele europene”, a declarat Sadio Mane, după ce a semnat cu bavarezii.  

--------------------------------------------------------------------------------------

Ştirea iniţială:

Sadio Mane a aterizat marţi la Munchen pentru a face vizita medicală şi pentru a semna cu noua sa echipă, Bayern Munchen. 

  • Noul sezon de Premier League începe pe 5 august şi se vede pe Prima Sport in perioada 2022-2025.

Atacantul senegalez a decis să nu continue la Liverpool şi din sezonul viitor, după şase ani petrecuţi la gruparea de pe ”Anfield” acesta a vrut să experimenteze ceva nou şi a ales să plece în Bundesliga, la Bayern Munchen.

Conform jurnalistului italian, Fabrizio Romano cele două cluburi s-au înţeles pentru mutare lui Mane, care o va costa pe echipa germană 32 de milioane de euro, dar poate ajunge la 41 de milioane de euro, dacă se vor adăuga şi bonusurile de performanţă. Prezentarea oficială a lui Mane va avea loc miercuri, urmând să semneze pe 3 sezoane cu bavarezii. 

Jucătorul era în ultimul an de contract la Liverpool, astfel se explică suma mică pentru un jucător precum Mane, care este cotat pe site-ul Transfermarkt.com la 70 de milioane de euro. 

Senegalezul a avut prestaţii excelente pentru ”cormorani” în cei şase ani, în care a jucat 269 de meciuri şi a marcat 120 de goluri şi a oferit 48 de assist-uri. El a fost om de bază în formaţia lui Jurgen Klopp şi a fost cel mai bun jucător a lui Liverpool în sezonul 2019-2020, când ”cormoranii” au câştigat titlul, după 30 de ani. 

  • Mane a venit la Liverpool în 2014, de la Southampton în schimbul a 41 de milioane de euro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele