Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Salariul lui Fabbrini, motiv de scandal la Dinamo! Florin Manea: "Daţi-i banii, altfel Dinamo intră în faliment"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20184396/1/rps1969.jpg

Italianul Diego Fabbrini (30 de ani) este printre fotbaliştii cu salariile cele mai mari de la Dinamo. Având în vedere situaţia financiară a clubului şi evoluţiile modeste ale mijlocaşului ofensiv în acest sezon, conducerea ‘câinilor roşii’ vrea să-i micşoreze salariul lui Fabbrini. Impresarul italianului, Florin Manea, a declarat că Dinamo trebuie să-i achite toate restanţele salariale lui Fabbrini pentru a nu risca un litigiu.

În 36 de meciuri pentru Dinamo în acest sezon (în toate competiţiile), Diego Fabbrini a înscris doar 3 goluri şi a oferit 2 pase decisive.

Mario Nicolae, manager sportiv la Dinamo, a anunţat ieri că a propus plafonarea salariilor la 5 mii de euro pentru următorul sezon. Diego Fabbrini câştigă aproximativ 15.000 de euro lunar.

În ultimele luni, fanii din Programul DDB au achitat salarii restante către fotbalişti, în condiţiile în care acţionarul majoritar Pablo Cortacero nu s-a implicat financiar.

"Eu am vrut să îl iau pe Fabbrini în iarnă şi să îl duc la CFR pentru că Dinamo nu îşi permitea salariul lui. Cei de la Dinamo au spus că rămânea acolo. Păi daţi-i banii dacă rămâne acolo! Fabbrini mai are doi ani de contract, e jucător străin şi îşi va lua banii, altfel intră Dinamo în faliment.

Eu am vrut să îi scap de salariul lui, am vrut să îi scap şi de nişte bani din urmă, dar nu au vrut. Acum vin să mă roage să rupem contractul. Le spun: <Nu, acum daţi toţi banii!>", a spus Florin Manea pentru GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele