Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Salariul pe care îl primeşte Leo Strizu la FCSB. Este cel mai slab plătit antrenor din Superliga

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 2 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20938088/1/leo.png

FCSB a învins în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa FC Botoşani, într-un meci restant din etapa a şasea a Superligii. Leo Strizu a debutat cu dreptul pe banca tehnică a vicecampioanei.

Noul principal al celor de la FCSB are o remuneraţie incredibil de mică. Cei de la Fanatik scriu că Strizu primeşte de la Gigi Becali doar 1.000 de euro pe lună. Astfel, Strizu este cel mai slab plătit principal al momentului din Superliga.

”Cred că putea fi mai mare scorul, dar sunt bucuros, felicit băieţii. Deocamdată cred că cel mai important lucru pentru mine e că tinerii au început să joace. Miculescu, Tavi Popescu, Pantea, sunt adeptul jucătorilor tineri. Cred că în jocul nostru s-a văzut că am venit să câştigăm. Poate la golul doi, dacă eram mai atenţi, nu-l primeam.

Mă aşteptam să fie un joc mai închis, dar noi ne-am propus să câştigăm. Am luat două goluri, dar puteam să dăm vreo 5. Mai greşim, dar se vor corecta astea în timp. Suntem colaboratori, şi cu Pinti, şi cu Filip, n-am cum să-i opresc, fiecare trăieşte cum crede el. L-am stăpânit cu greu, dar am să vorbesc la Şcoala de Antrenori să introducem o centură de siguranţă pe bancă.

Tavi Popescu, jocul lui va fi din ce în ce mai bun. E meritul lui Pinti, începând de la meciul cu Rapid i-a dat încredere, copilul a ascultat, s-a ataşat şi pune în practică ce a lucrat cu Pinti. Va fi mult de muncă, mai mult psihic. Echipa va trebui să asculte şi să mergem doar la victorie. Jucăm şi cu Târgovişte, şi cu CFR, echipe bune”
, a declarat Strizu, la finele partidei de joi cu FC Botoşani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele