Ultima oră
VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat
VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele” VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele”
”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid ”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid
EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul
VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga
VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări” VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări”

Salariul pe care îl primeşte Leo Strizu la FCSB. Este cel mai slab plătit antrenor din Superliga

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 2 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20938088/1/leo.png

FCSB a învins în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa FC Botoşani, într-un meci restant din etapa a şasea a Superligii. Leo Strizu a debutat cu dreptul pe banca tehnică a vicecampioanei.

Noul principal al celor de la FCSB are o remuneraţie incredibil de mică. Cei de la Fanatik scriu că Strizu primeşte de la Gigi Becali doar 1.000 de euro pe lună. Astfel, Strizu este cel mai slab plătit principal al momentului din Superliga.

”Cred că putea fi mai mare scorul, dar sunt bucuros, felicit băieţii. Deocamdată cred că cel mai important lucru pentru mine e că tinerii au început să joace. Miculescu, Tavi Popescu, Pantea, sunt adeptul jucătorilor tineri. Cred că în jocul nostru s-a văzut că am venit să câştigăm. Poate la golul doi, dacă eram mai atenţi, nu-l primeam.

Mă aşteptam să fie un joc mai închis, dar noi ne-am propus să câştigăm. Am luat două goluri, dar puteam să dăm vreo 5. Mai greşim, dar se vor corecta astea în timp. Suntem colaboratori, şi cu Pinti, şi cu Filip, n-am cum să-i opresc, fiecare trăieşte cum crede el. L-am stăpânit cu greu, dar am să vorbesc la Şcoala de Antrenori să introducem o centură de siguranţă pe bancă.

Tavi Popescu, jocul lui va fi din ce în ce mai bun. E meritul lui Pinti, începând de la meciul cu Rapid i-a dat încredere, copilul a ascultat, s-a ataşat şi pune în practică ce a lucrat cu Pinti. Va fi mult de muncă, mai mult psihic. Echipa va trebui să asculte şi să mergem doar la victorie. Jucăm şi cu Târgovişte, şi cu CFR, echipe bune”
, a declarat Strizu, la finele partidei de joi cu FC Botoşani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele