adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Salernitana se impune la Lecce, Bologna a învins Spezia

Serie A Publicat pe 28 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20997318/1/serie-a.jpg

Salernitana a învins vineri seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia Lecce, într-un meci din etapa a 20-a a Serie A.

Salernitana a demonstrat că ştie şi să câştige meciuri, obţinând o victorie muncită la Lecce, acolo unde a deschis scorul încă din minutul 5, prin Boulaye Dia. În minutul 20 Tonny Vilhena a făcut 2-0, însă gazdele au reacţionat prin golul lui Gabriel Strefezza, din minutul 23. Salernitana s-a impus cu 2-1 şi se află pe locul 14, cu 21 de puncte. Lecce a coborât pe locul 15 şi are 20 de puncte.

Într-un alt meci disputat vineri, Bologna a învins pe Spezia cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Stefan Posch (min. 37) şi Riccardo Orsolini (min. 77). Bologna este pe locul 9, cu 26 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele