Ultima oră
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi
MM Stoica, speriat de marea rivală din Superligă după ce a auzit ce vrea să facă: ”Nu m-aş bucura!”


MM Stoica, speriat de marea rivală din Superligă după ce a auzit ce vrea să facă: ”Nu m-aş bucura!”
Andrei Prepeliţă se întoarce în Superliga. "Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur” Andrei Prepeliţă se întoarce în Superliga. "Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur”
Marcel Ciolacu, spectator la promovarea echipei din localitatea natală Marcel Ciolacu, spectator la promovarea echipei din localitatea natală
Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate” Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate”
VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani! VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani!

SALT SPECTACULOS PENTRU ANDREESCU ÎN IERARHIA MONDIALĂ DUPĂ CÂŞTIGAREA US OPEN. VA FI PESTE HALEP

Noutăți Publicat pe 8 sep 2019
mail-share icon Email

Bianca Andreescu va face un salt spectaculos în ierarhia mondială, după câştigarea US Open. Jucătoarea de 19 ani va ajunge, astfel, de pe 15 pe cinci începând de mâine. Depăşind-o pe câştigătoarea Wimbledon din acest an, Simona Halep. La fel ca şi Bianca, Halep a dat în finală peste Serena Williams. Iar americanca a pierdut de fiecare dată. Pentru victoria de sâmbătă, Bianca a primit un mesaj din partea Simonei.

”Felicitări pentru o evoluţie minunată şi pentru primul tău titlu de Grand Slam. România este foarte mândră de tine”, a scris Halep pe contul de Twitter.

"Am visat de foarte mult timp la acest moment. Cum am spus şi când am câştigat Orange Bowl acum câteva luni. Am crezut cu adevărat că aş putea fi la acest nivel. Şi de atunci m-am tot văzut că voi fi aşa în fiecare zi", a declarat Bianca Andreescu după 6-3, 7-5 cu Serena Williams.

mail-share icon Email
viewscnt

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele