Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

Salvatore Sirigu, prădat de hoţi în timp ce juca pentru Genoa contra lui Lazio

Staruri din fotbal Publicat pe 20 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20515761/1/jnc9mta2mczoyxnopty2yzhjzdaxytywnjdmmwnjmmrmmdvjntu2odc5mdaw-thumb.jpg

Casa portarului echipei Salvatore Sirigu a fost spartă de hoţi, în timp ce jucătorul se afla pe teren la Roma, la meciul cu Lazio din Serie A, informează gazzetta.it.

Hoţii au intrat pe fereastra locuinţei internaţionalului italian, din cartierul Albaro din Genova.

Lovitura ar fi fost dată de o bandă numită "Acrobaţii”, cunoscută în capitala Liguriei pentru zecile de jafuri efectuate după acelaşi scenariu: se urcă pe ţevile exterioare şi apoi forţează ferestrele şi uşile.

Atacatorii au luat diverse obiecte de aur şi argint, inclusiv inele şi brăţări, fugind fără să lase urme.

După declanşarea alarmei, la faţa locului s-a deplasat imediat o echipă de poliţişti şi anchetatori, dar aceasta doar a constatat neputincios furtul.

Sirigu nu a fost singura victimă de acest fel weekendul trecut. Jucătorul echipei Napoli, Adam Ounas, a fost atacat de hoţi în propria casă, sâmbătă, înainte de deplasarea la Milano pentru meciul cu AC Milan, iar fostul fotbalist Antonio Di Natale a fost jefuit de cel puţin cinci bărbaţi înarmaţi, care au pătruns în locuinţa lui din Empoli.

Lazio a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Genoa, în etapa a XVIII-a din Serie A. Sirigu, 34 de ani, a jucat tot meciul la echipa oaspete.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri