Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Sam Allardyce nu mai este antrenorul formaţiei Leeds United. El a condus echipa doar patru meciuri!

Premier League Publicat pe 2 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21216557/1/sam.jpg

Leeds United a anunţat, vineri, despărţirea de tehnicianul Sam Allardyce. Echipa a încheiat sezonul pe locul 19 în Premier League şi a retrogradat în liga secundă. Acordul dintre părţi a fost valabil doar patru meciuri, iar acum clubul este nevoit să numească un nou principal.

  • Premier League se vede şi în sezonul următor, 2023/2024, pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro.

Leeds United şi Sam Allardyce confirmă că au convenit ca angajamentul lui Sam la club să se încheie ca urmare a termiinării sezonului 2022/23”, se arată pe site-ul clubului englez.

Sam  Allardyce era antrenorul echipei Leeds de doar o lună. El a preluat în mai conducerea echipei pentru ultimele patru meciuri ale sezonului. Leeds United a înregistrat în cele patru partide trei înfrângeri şi o remiză.

Final de sezon în Premier League!

Aston Villa a învins, duminica trecută, pe Brighton, scor 2-1, şi va juca în Conference League. Tottenham a ratat cupele europene, iar Leeds a retrogradat după ce londonezii au câştigat cu 4-1 meciul direct.

Tottenham a deschis scorul repede la Leeds, prin Hary Kane, şi a controlat meciul pe care l-a şi câştigat, cu 4-1. A fost însă o victorie care nu le-a mai folosit la nimic londonezilor, care au rămas în afara cupelor europene.

La Southampton, în partida cu Liverpool, s-au înscris opt goluri. Liverpool a condus cu 2-0 pe ultima clasată însă „lanterna roşie” a revenit şi a condus cu 4-2. Jota şi Gakpo au salvat un egal pentru cormorani, iar meciul s-a încheiat 4-4.

În clasament, Manchester City este campioană (89 puncte ), Arsenal a terminat pe locul 2 (84 puncte), Manchester United e pe 3 (75 puncte), iar Newcastle (locul 4 – 71 puncte) încheie plutonul echipelor care merg în Liga Campionilor. FC Liverpool (locul 5 – 67 puncte) şi Brighton (locul 6 – 62 puncte) s-au calificat pentru Europa League, în timp ce Aston Villa (locul 7 – 61 puncte) va juca în Conference League.

Clasate pe ultimele trei locuri ale ierarhiei, Leicester City (34 puncte), Leeds United (31 puncte) şi Southampton (25 puncte) au retrogradat în Championship.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele