Ultima oră
Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va avea loc la 4 iunie. Deciziile Comitetului Executiv Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va avea loc la 4 iunie. Deciziile Comitetului Executiv
Alex Mitriţă, cerut în lotul pentru EURO 2024. ”A demonstrat că are calitate” Alex Mitriţă, cerut în lotul pentru EURO 2024. ”A demonstrat că are calitate”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 1-0, în direct la Prima Sport 1! Popa deschide scorul VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 1-0, în direct la Prima Sport 1! Popa deschide scorul
”O imagine şi un moment care nu mă caracterizează”. Bogdan Andone, reacţie fair-play, după ieşirea nervoasă din meciul cu Dinamo ”O imagine şi un moment care nu mă caracterizează”. Bogdan Andone, reacţie fair-play, după ieşirea nervoasă din meciul cu Dinamo
România, pe locul 7 după prima subdiviziune, la europeanul de la Rimini România, pe locul 7 după prima subdiviziune, la europeanul de la Rimini
Lovitură dată de FCSB! Jucătorul va semna pentru un salariu anual de aproape 500.000 de euro Lovitură dată de FCSB! Jucătorul va semna pentru un salariu anual de aproape 500.000 de euro

Sam Allardyce nu mai este antrenorul formaţiei Leeds United. El a condus echipa doar patru meciuri!

Premier League Publicat pe 2 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21216557/1/sam.jpg

Leeds United a anunţat, vineri, despărţirea de tehnicianul Sam Allardyce. Echipa a încheiat sezonul pe locul 19 în Premier League şi a retrogradat în liga secundă. Acordul dintre părţi a fost valabil doar patru meciuri, iar acum clubul este nevoit să numească un nou principal.

  • Premier League se vede şi în sezonul următor, 2023/2024, pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro.

Leeds United şi Sam Allardyce confirmă că au convenit ca angajamentul lui Sam la club să se încheie ca urmare a termiinării sezonului 2022/23”, se arată pe site-ul clubului englez.

Sam  Allardyce era antrenorul echipei Leeds de doar o lună. El a preluat în mai conducerea echipei pentru ultimele patru meciuri ale sezonului. Leeds United a înregistrat în cele patru partide trei înfrângeri şi o remiză.

Final de sezon în Premier League!

Aston Villa a învins, duminica trecută, pe Brighton, scor 2-1, şi va juca în Conference League. Tottenham a ratat cupele europene, iar Leeds a retrogradat după ce londonezii au câştigat cu 4-1 meciul direct.

Tottenham a deschis scorul repede la Leeds, prin Hary Kane, şi a controlat meciul pe care l-a şi câştigat, cu 4-1. A fost însă o victorie care nu le-a mai folosit la nimic londonezilor, care au rămas în afara cupelor europene.

La Southampton, în partida cu Liverpool, s-au înscris opt goluri. Liverpool a condus cu 2-0 pe ultima clasată însă „lanterna roşie” a revenit şi a condus cu 4-2. Jota şi Gakpo au salvat un egal pentru cormorani, iar meciul s-a încheiat 4-4.

În clasament, Manchester City este campioană (89 puncte ), Arsenal a terminat pe locul 2 (84 puncte), Manchester United e pe 3 (75 puncte), iar Newcastle (locul 4 – 71 puncte) încheie plutonul echipelor care merg în Liga Campionilor. FC Liverpool (locul 5 – 67 puncte) şi Brighton (locul 6 – 62 puncte) s-au calificat pentru Europa League, în timp ce Aston Villa (locul 7 – 61 puncte) va juca în Conference League.

Clasate pe ultimele trei locuri ale ierarhiei, Leicester City (34 puncte), Leeds United (31 puncte) şi Southampton (25 puncte) au retrogradat în Championship.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele