Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Sampdoria e interesată de Cicâldău! Suma înaintată de presa italiană

Stranieri Publicat pe 25 feb 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20616262/1/cicaldau-galata-11.jpg


Ieşit din forma care i-a permis să impresioneze în startul aventurii la Galatasaray, Alexandru Cicâldău (24 de ani) e dorit în Serie A, la Sampdoria!
 
Internaţionalul român nu mai e jucătorul esenţial din prima parte a sezonului, iar Domenec Torrent şi conducerea administrativă a clubului caută un alt număr opt pe care să-l folosească în echipa de start. În paralel, însă, Cicâldău atrage interes de la Sampdoria, echipa de pe locul 14 din Serie A, după cum anunţă SampNews24, un site apropiat de formaţia italiană. Sursa citată înaintează şi o variantă de preţ: zece milioane de euro!
 
Interesul Sampdoriei pentru Cicâldău nu e unul nou. Înainte ca mijlocaşul să plece de la Craiova la Galatasaray, pentru 6.5 milioane de euro, trupa din Genova l-a vrut în Serie A, la fel ca AC Torino. Însă Galata s-a mişcat mai repede, a bătut palma cu Mihai Rotaru şi, cu ajutorul lui Giovanni Becali, l-a adus pe român la Istanbul.
 
După 29 de meciuri în care a avut evoluţii contrastante, turcii au ajuns, însă, la concluzia că ar fi mai bine să caute un alt mijlocaş box to box pe care să conteze începând din startul sezonului viitor:
 
"Cicâldău este un jucător bun. Cu toate acestea, el nu este un fotbalist care are caracteristicile necesare pentru a dirija jocul de construcţie", notează ziariştii turci de la Fotospor.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele