Ultima oră
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj

Samuel Umtiti, în lacrimi după ce a fost ţinta rasismului suporterilor echipei Lazio. Reacţia preşedintelui FIFA

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 5 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20971805/1/umtiti.jpg

Fotbaliştii echipei Lecce, Samuel Umtiti şi Lameck Banda, au fost ţinta scandărilor rasiste ale suporterilor formaţiei Lazio Roma la meciul care s-a disputat miercuri, în Serie A, relatează Le Figaro.

La finalul partidei, Umtiti a izbucnit în lacrimi. El a fost încurajat de ppreşedintele clubului Lecce, care l-a îmbrăţişat.

“Când arbitrul a întrerupt meciul şi a aşteptat ca la staţie să se ceară încetarea scandărilor rasiste, Umtiti a cerut ca el să continue jocul, pentru că voiaa să răspundă pe teren insultelor primite. A reacţionat ca un campion adevărat”, a declarat Saverio Sticchi Damiani, preşedintele clubului Lecce.

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a reacţionat cu un mesaj de susţinere postat pe Instagram: “Solidaritate cu Samuel Umtiti şi Lameck Banda – să strigăm tare şi clar: NU RASISMULUI! Fie ca marea majoritate a fanilor, care sunt oameni buni, să ia atitudine pentru a-i face să tacă pe toţi rasiştii odată pentru totdeauna!”.

Lacce a învins miercuri cu scorul de 2-1 echipa Lazio, revenind de la 0-1. Au marcat Immobile ’14 pentru Lazio şi Strefezza ’57 şi Colombo ’71 pentru Lecce. Ştefan Radu a fost rezervă la echipa Lazio.

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele