adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

Samuel Umtiti şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona. El a acceptat diminuarea salariului

Barcelona Publicat pe 10 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20544863/1/umtiti.jpg

Internaţionalul francez Samuel Umtiti şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona până în 2026. El a acceptat o diminuare a salariului, ceea ce permite înscrierea în La Liga a lui Ferran Torres, recrutat de la Manchester City la începutul lunii ianuarie.

Jucătorul de 28 de ani, care evoluează la FC Barcelona din 2016, avea contract până în 2023.

Această prelungire este însoţită de un "efort" din partea jucătorului privind salariul pentru un sezon şi jumătate, până la încheierea contractului anterior.

Barça subliniază, de asemenea, că reducerea salariului lui Umtiti va ajuta clubul să-şi îndeplinească angajamentele financiare faţă de Liga Spaniolă şi să îi permită clubului să-l înregistreze oficial pe Ferran Torres, cumpărat cu aproximativ 55 de milioane de euro de la Manchester City.

ŢFC Barcelona doreşte să-i mulţumească public lui Samuel Umtiti pentru efortul şi afecţiunea pe care le-a arătat faţă de club”, au precizat catalanii.

Confruntat cu numeroase probleme fizice, Umtiti şi-a pierdut statutul de titular la FC Barcelona şi de la începutul sezonului jucat un singur meci din această postură.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele