Ultima oră
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”
Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano

Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 19 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21564258/1/minge.jpg

Adrian Mazilu (18 ani) nu o duce prea bine după ce a plecat de la Farul Constanţa. Tânărul jucător a fost adus la începutul anului de Brighton.

Formaţia din Premier League nu l-a păstrat în loc şi l-a cedat împrumut în Olanda, la Vitesse, ultimul loc din Eredivisie.

Clubul a încasat o lovitură dură care e sinonimă cu retrogradarea: penalizare de 18 puncte! În acest moment trupa lui Mazilu fiind la -1 în clasament.

Decizia Federaţiei de Fotbal din Olanda vine ca urmare a faptului că Vitesse nu a îndeplinit criteriile de licenţiere, datorită unor probleme în raportul financiar.

Mazilu a fost trimis la Vitesse pentru a prinde minute, doar că lucrurile au decurs diametral diferit. Internaţionalul român a bifat doar 3 partide în campionat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele