Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 19 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21564258/1/minge.jpg

Adrian Mazilu (18 ani) nu o duce prea bine după ce a plecat de la Farul Constanţa. Tânărul jucător a fost adus la începutul anului de Brighton.

Formaţia din Premier League nu l-a păstrat în loc şi l-a cedat împrumut în Olanda, la Vitesse, ultimul loc din Eredivisie.

Clubul a încasat o lovitură dură care e sinonimă cu retrogradarea: penalizare de 18 puncte! În acest moment trupa lui Mazilu fiind la -1 în clasament.

Decizia Federaţiei de Fotbal din Olanda vine ca urmare a faptului că Vitesse nu a îndeplinit criteriile de licenţiere, datorită unor probleme în raportul financiar.

Mazilu a fost trimis la Vitesse pentru a prinde minute, doar că lucrurile au decurs diametral diferit. Internaţionalul român a bifat doar 3 partide în campionat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele