Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Şansa carierei pentru Nicolae Stanciu. Cu ce echipă ar putea semna

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 29 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20447143/1/sta.jpg

Nicolae Stanciu s-a transferat în 2019 la Slavia Praga şi este unul intre fotbaliştii importanţi din lot. Mijlocaşul român mai are contract până în vara anului 2023, dar se pare că va pleca mai devreme. Următoarea destinaţie ar putea fi Premier League!

Situaţia este oarecum atipică, deoarece ar urma să rămână sub aceeaşi conducere. Patronul Slaviei Praga, Daniel Kretinsky intenţionează să cumpere 27% din acţiunile celor de la West Ham. Formaţia din Premier League caută de ceva vreme un investitor, iar salvarea se pare că vine din Cehia, de la cel care cârmuieşte destinele campioanei en-titre.

Cei de la Football.london scriu că în cazul în care Kretinsky va deveni proprietar, atunci va începe o campanie de transferuri tocmai de la Slavia, cealaltă echipă a sa, iar Stanciu este unul din numele de pe listă.

"Mijlocaşul ofensiv al Slaviei, care deţine un talent imens, mai are doi ani de contract la Praga, ceea ce înseamnă că poate fi disponibil la preţ redus", scrie sursa mai sus citată.

  • 11 goluri în 52 de selecţii are Nicolae Stanciu pentru naţionala României.
  • 24 de goluri în 101 meciuri a marcat acesta pentru Slavia Praga.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele