Ultima oră
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”

Şansă nesperată pentru Bogdan Stancu, după ce echipa sa a retrogradat

Superlig Publicat pe 26 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20220164/1/1594146863771.jpg

Clubul Genclerbirligi a anunţat, miercuri, că va solicita Federaţiei Turce de Fotbal (TFF) anularea retrogradării în eşalonul secund, în contextul pandemiei de coronavirus.

”Vă anunţăm că vom face apel la Federaţia Turcă de Fotbal pentru anularea retrogradării în eşalonul secund în sezonul 2020/2021, din cauza condiţiilor de pandemie”, se arată pe site-ul oficial al clubului cu care are contract Bogdan Stancu până la 31 mai.

Genclerbirligi a încheiat campionatul Turciei pe penultimul loc în clasament, astfel că a retrogradat. Au mai retrogradat locurile 18, 19 şi 21: Erzurumspor, Ankaragucu, Denizlispor.

Deşi a fost accidentat de trei ori în sezonul curent, Bogdan Stancu (33 de ani) a avut cifre bune în campionat, chiar dacă echipa sa a retrogradat. ”Motanul” a marcat şapte goluri şi le-a oferit colegilor săi alte trei pase de gol în 24 de apariţii.

Bogdan Stancu a marcat, în campionatul Turciei, 85 de goluri în 264 de meciuri. Fostul atacant al celor de la FCSB şi-a trecut în cont şi 34 de pase de gol.

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele