Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Şapte jucătoare de la Rapid, CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea, nominalizate la Premiile de Excelenţă EHF 2023

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21119459/1/handbal.jpg

Forul european de handbal (EHF) a anunţat, marţi, cele 56 de nominalizări la feminin pentru Premiile de Excelenţă pe anul 2023. De la echipe româneşti au fost alese 7 jucătoare – câte una de la Rapid Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea, respectiv cinci de la CSM Bucureşti.

Fanii vor putea vota în intervalul 15-25 mai, în aplicaţia Home of Handball, iar nominalizările sunt pentru cel mai bun portar, pivot, centru, extreme, interi, plus cea mai bună apărătoare şi cea mai bună tânără jucătoare. Va fi aleasă şi cea mai bună jucătoare a anului, MVP 2023.

Handbalistele nominalizate de la echipele româneşti sunt: extrema stânga Jennifer Gutiérrez –  Rapid Bucureşti, interul stânga Cristina Neagu, centrii Elizabeth Omoregie şi Grace Zaadi Deuna, pivotul Crina Pintea – CSM Bucureşti, pivotul Asma Elghaoui – SCM Râmnicu Vâlcea. Tot de la CSM este nominalizată Emilie Arntzen – cea mai bună apărătoare.

Premiile similare la masculin vor fi anunţate după încheierea partidelor din sferturile Ligii Campionilor, iar votarea va începe în 26 mai.

Gala Premiilor de Excelenţă va avea loc în 26 iunie, la Viena.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele