Ultima oră
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot
Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!

Sarah Chepchirchir a fost suspendată 8 ani pentru a doua încălcare a normelor antidoping. Sportiva are 39 de ani

Atletism Publicat pe 14 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21492450/1/tw-chepchirchir.jpg

Sportiva kenyană Sarah Chepchirchir a fost suspendată opt ani, după ce s-a constatat că fosta câştigătoare a maratonului de la Tokyo a încălcat pentru a doua oară normele antidoping, a anunţat marţi, într-un comunicat, Unitatea de Integritate a Atletismului (AIU), potrivit Reuters.

Chepchirchir a avut un rezultat analitic nefavorabil pentru testosteron, a precizat AIU. Proba a fost recoltată la maratonul Bangsaen42 Chonburi din Thailanda, în noiembrie.

Sportiva în vârstă de 39 de ani a fost anterior suspendată patru ani în 2019, cu efect retroactiv din 11 aprilie 2018, din cauza unor anomalii în paşaportul său sangvin.

Cea mai recentă interdicţie se aplică retroactiv din data de 22 decembrie 2023, iar rezultatele obţinute de Chepchirchir în competiţii începând cu data de 5 noiembrie vor fi anulate.

Chepchirchir, care a câştigat maratonul de la Tokyo în 2017, a avut opţiunea de a obţine o reducere a interdicţiei cu un an prin recunoaşterea oficială a acuzaţiei, dar nu a reuşit să facă acest lucru până la termenul limită de 11 februarie.

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele