Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Sărbătoare generală în vestiarul Galatei, imediat după succesul cu Marseille. Alexandru Cicâldău, prestaţie magistrală

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 26 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20481576/1/galata.jpg

Galatasaray Istanbul a obţinut, joi seară, o victorie importantă în tentativa de a se califica direct în fazele eliminatorii din Europa League. Turcii au învins clar Marseille, 4-2, într-un meci în care Cicâldău a contribuit la primele două goluri, dar au nevoie de un rezultat pozitiv pe Stadio Olimpico, împotriva lui Lazio, pentru a fi siguri de locul întâi în Grupa E.

Titularizat de Fatih Terim în linia de la mijlocul terenului, internaţionalul român s-a demarcat excelent pe un culoar liber din defensiva francezilor, a primit o pasă perfectă de la Feghouli, apoi nu a stat mult pe gânduri. Cicâldău a finalizat rapid, cu un şut cu dreptul, iar execuţia sa a fost prea rapidă pentru ca Pau Lopez, portarul lui OM, să aibă timp pentru un reflex salvator!

Înaintea ultimei etape, Galata are 11 puncte din 15 posibile, iar Lazio a strâns opt. Golaverajul turcilor e 7-4, al italienilor 7-2, ceea ce înseamnă că echipa lui Cicâldău şi Moruţan are nevoie de un egal sau de o victorie pe Olimpico pentru a prinde locul întâi în grupă şi calificarea directă. În cazul în care va pierde, Galata va fi nevoită să joace un baraj cu o echipă venită din grupele Ligii Campionilor.

La final, turcii au sărbătorit cu mare fast cele trei puncte, care îi apropie de calificarea în primăvara competiţiei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele