Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Saşa Ocokoljic, noul antrenor al celor de la CSO Voluntari

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 7 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20943553/1/oko.jpg

Vicecampioana la baschet masculin CSO Voluntari a anunţat, miercuri, noul antrenor, care îl înlocuieşte pe tehnicianul Saşa Ocokoljic.

CSO Voluntari trece printr-o perioadă deloc favorabilă pe toate planurile, cu înfrângeri nescontate în toate competiţiile şi cu ratarea grupelor principale în FIBA Europe Cup.

Antrenorul care i-a condus la câştigarea Cupei României şi jucarea finalei în sezonul trecut, Saşa Ocokoljic, a plecat ”amiabil” de la echipă, iar noul tehnician a fost anunţat miercuri.

”A venit momentul să anunţăm antrenorul principal care va sta la conducerea echipei noastre, cel puţin până în iulie 2024! Este vorba despre Ainars Bagatskis, fost jucător la nivel înalt şi un antrenor cu multă experienţă, de naţionalitate letonă. După o carieră impresionantă de 21 de ani pe teren, Ainars şi-a început parcursul ca antrenor în sezonul 2005/2006, conducând de-a lungul timpului echipe precum Zalgiris Kaunas, Enisey, Darüşşafaka (antrenor secund), Brose Bamberg, Nizgny Novogorod, Budivelnyk sau Maccabi Tel Aviv. A fost şi antrenor principal la naţionala Letoniei, între 2010 şi 2017! ”, a anunţat CSO Voluntari.

Din 2019, Ainars a pregătit formaţia Kyiv Basket şi, în paralel, echipa naţională a Ucrainei, cu care a participat la EuroBasket 2022.

Tot în calitate de antrenor, acesta a câştigat Liga Baltică în 2006 şi medaliile de argint în Lituania cu Zalgiris, două titluri, două Supercupe şi o Cupă în Ucraina, dar şi Cupa Israelului în 2017. La nivel european intercluburi, are cinci sezoane în Euroligă şi multiple participări în Eurocup, FIBA Europe Cup şi VTB League.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele