Ultima oră
Fantoma pandemiei a forţat una dintre cele mai bune jucătoare ale planetei să se retragă de la Roland-Garros Fantoma pandemiei a forţat una dintre cele mai bune jucătoare ale planetei să se retragă de la Roland-Garros
Ladislau Boloni, după triumful promovării cu Metz în Ligue 1: ”Sunt mândru de munca noastră!” Ladislau Boloni, după triumful promovării cu Metz în Ligue 1: ”Sunt mândru de munca noastră!”
Cinci persoane arestate după busculada de pe stadionul din El Salvador rămân în custodia autorităţilor Cinci persoane arestate după busculada de pe stadionul din El Salvador rămân în custodia autorităţilor
Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!” Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!”
SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare
Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros

Şase sportivi se regăsesc în Time Magazine Top 100 cele mai influente personalităţi ale anului 2023

Special Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21096027/1/times.jpg

Revista Time Magazine a publicat lista celor mai influente 100 de personalităţi ale anului 2023. Pe listă se află şi şase sportivi, dintre care doi fotbalişti: Lionel Messi şi Kylian Mbappe.

Cele 100 de personalităţi desemnate au fost împărţite în şase categorii: Artişti, Icons, Pionieri, Lideri, Titani şi Inovatori.

Jucătoarea americană de baschet Brittney Griner, recent eliberată dintr-o închisoare rusească, apare la categoria Icons.

La categoria Pionieri este încadrată schioarea americană Mikaela Shiffrin, al cărui articol de prezentare a fost scris de fosta campioană olimpică şi mondială la schi alpin, americanca Lindsey Vonn.

Mikaela Shiffrin a devenit în anul 2023 sportivul cu cele mai multe victorii în Cupa Mondială la schi alpin, depăşind recordul deţinut de suedezul Ingemar Stenmark.

La categoria Titani este prezent Lionel Messi, fotbalistul lui PSG şi căpitanul naţionalei Argentinei. Articolul de prezentare a fost scris de fostul tenisman Roger Federer.

Tot la Titani este trecut şi jucătorul de fotbal american Patrick Mahomes II.

Fotbalistul francez Kylian Mbappe este inclus în categoria Inovatori, categorie unde îşi găseşte locul şi jucătoarea poloneză de tenis Iga Swiatek, aceasta fiind, la 21 de ani, cea mai tânără personalitate prezentă pe lista Time Magazine.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele