Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni

Scandal în toată regula la Rapid! Agentul lui Albu dă de pământ cu Dan Şucu şi Daniel Nicuale

Rapid Publicat pe 25 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21504340/1/albu.jpg

Rapid a pierdut surprinzător, scor 3-1, partida cu Poli Iaşi de sâmbătă seară.

Titulari în partida de la Iaşi, Alexandru Albu şi Andrei Borza au trecut destul de repede peste înfrângere. Cei doi au fost surprinşi într-un club de fiţe din Iaşi, la câteva ore după fluierul final al partidei.

În filmările obţinute de iamsport.ro se observă cum Albu încearcă să se ferească atunci când îşi dă seama că este înregistrat.

Agentul lui Albu îi face praf pe Dan Şucu şi Daniel Niculae

Mihai Stan a reacţionat după ce cei doi fotbalişti ai Rapidului au fost excluşi din lot pentru o perioadă nedeterminată şi au fost amendaţi. Agentul lui Albu a declarat prin intermediul reţelelor de socializare şi a criticat conducerea giuleştenilor pentru ieşirea pe care a avut-o în spaţiul public.

"Referitor la Alex Albu. Nu înţeleg de ce această discuţie are loc în spaţiul public. Ştim că problemele interne se rezolvă în familie şi că astfel de situaţii sunt dezbătute mai întâi în cadrul intern, nu în media.

Până în acest moment, nicio persoană din conducerea clubului nu a luat legătura cu Alex sau cu noi pentru a obţine un punct de vedere. În semn de respect faţă de club şi suporteri, nu vom emite declaraţii publice şi aşteptăm o discuţie directă cu clubul", a scris Mihai Stan pe pagina sa de Facebook.

Ce a declarat Daniel Niculae

Daniel Niculae a avut un discurs dur la adresa lui Albu şi Borza, iar acţiunile acestora nu vor rămâne fără consecinţe.

"Cum să vedem aceste imagini, da, deja celebre. Nu aveau ce să caute în club! Erau în programul echipei, vor suferi consecinţele. E un lucru foarte grav!

Nu aveau de ce să fie acolo! Ei trebuiau să fie la odihnă, la somn. Şi dacă ar fi câştigat, tot nu ar fi avut ce să fie acolo.O să sufere acum dacă după înfrângere n-au suferit.

Şi dacă am fi câştigat la Iaşi, tot cu acceptul conducerii sau staffului ar fi putut merge în club. Tot în programul echipei erau. Asta e, vor suferi consecinţele", a zis Daniel Niculae pentru iAMSport.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele