Ultima oră
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”

Scandal înaintea derby-ului din Superliga, Dinamo - Rapid. Daniel Niculae sare la atac, iar Nicolescu îi răspunde. ”Cei de la Rapid nu şi-au asumat”

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 23 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21470095/1/rapid-bucuresti-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-1-09-2023.jpg

Au ieşit deja scântei înaintea derby-ului din Superliga, Dinamo - Rapid, după ce liderul galeriei a anunţat că giuleştenii vor avea mai multe bilete disponibile pentru meciul că ”alb-roşii”.

  • Partida Dinamo - Rapid va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie, pe ”Arena Naţională” şi va putea fi văzută de la 20:00, în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Liviu Ungureanu, liderul galeriei rapidiste, anunţase că suporterii guleşteni vor avea 5.000 de bilete disponibile pentru derby-ul de pe ”Arena Naţională” cu Dinamo, în urma unei înţelegeri cu fanii ”câinilor”.

”5.000 de bilete ne-au dat. Toată peluza, până sus, inelul 1, inelul 2 şi cel intermediar. În tur, n-a depins de noi acea problemă a lor. Eram convins că sunt cavaleri şi că ne vor da peluza. Va fi spectacol!”.

Se pare că nu va fi aşa, după ce Daniel Niculae a anunţat că suporterii rapidişti vor avea disponibile, doar 2800 de bilete, adică 5% din capacitatea stadionului.

Din păcate, am aflat azi că Dinamo a revenit asupra deciziei de a acorda întreaga peluză fanilor noştri şi vor da 2800 de bilete. Este regretabil, ştim că pe Giuleşti noi nu avem capacitate mare, dar am dat mereu bilete în plus, ei ştiu asta. Este păcat că se joacă pe cea mai mare arenă şi este prilej de spectacol. Sper să revină asupra deciziei.”, a declarat preşedintele lui Rapid, la Fanatik.

Andrei Nicolescu a clarificat lucrurile: ”Ar fi putut să-şi asume această responsabilitate”

Andrei Nicolescu, administratorul special a lui Dinamo, a explicat exact ce s-a întâmplat.

”Cei de la Rapid nu şi-au asumat deplasarea galeriei, ocuparea întregii peluzei de către suporteri şi asumarea oricăror probleme pe baza unui protocol. Noi am pus la dispoziţie suporterilor Rapidului numărul legal de bilete, 5%, urmând ca, dacă există un protocol între cele două galerii, noi să suplimentăm acel număr de bilete.

Noi nu putem să nu respectăm poziţia suporterilor noştri. Atât timp cât se vor înţelege pentru un număr suplimentar, n-avem nicio problemă. Totuşi, clubul Rapid ar fi putut să-şi asume această responsabilitate.

Am pus 2.800, deocamdată, la dispoziţie. Ne vom conforma, dacă solicită mai multe. Noi, la meciul din Giuleşti, ne-am asumat, prin protocol, galeria şi tot nu i-au primit în stadion”, a explicat Andrei Niculescu, pentru iAM Sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele