Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Scandal la CFR Cluj! Ciprian Deac se simte umilit de către Andrea Mandorlini. Dezvăluiri incredibile

CFR Cluj Publicat pe 17 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21389082/1/fc-cfr-1907-cluj-sc-otelul-galati-superliga-superbet-23-10-2023.jpg

Vestiarul de la CFR Cluj stă pe un butoi cu pulbere, chiar dacă ”feroviarii” ocupă locul doi în Superliga României, la doar 3 puncte distanţă de lidera FCSB.

Andrea Mandorlini are o relaţie extrem de tensionată cu veteranii de la CFR Cluj, mai ales cu Ciprian Deac şi Mario Camora, iar tatăl decarului a dezvăluit ce îl deranjează pe fiul său, care se simte pur şi simplu umilit de tehnicianul italian.

Ciprian Deac şi Mario Camora, liderii revoltaţi pe Andrea Mandorlini

”Concret… Sunt anumite jocuri în care el îl scoate de la începutul meciului la încălzire… În meciul cu U Cluj nu l-a băgat deloc, s-a încălzit tot meciul. La meciul de la Iaşi, ultimul, l-a scos la încălzire de la primirea primului gol şi l-a băgat în minutul 82 (n.r. – în minutul 85). Deci asta înseamnă umilinţă. Să te scoată la încălzire şi să nu te folosească.

În cursul săptămânii trecute, ca orice antrenor, îşi formează primul „11”. Într-un club normal, lotul se formează după randamentul jucătorilor din cursul săptămânii. Ciprian a fost în primii „11” şi vineri, la ultima zi de antrenament, a schimbat… L-a băgat pe Tachtsidis. Care nu s-a antrenat toată săptămâna.

Am dorit să vă contactez ca să nu înţeleagă lumea că Ciprian e supărat pentru că nu e folosit titular. Ciprian e supărat pentru că ceea ce se întâmplă e lipsă de respect faţă de el. Deci, dacă nu mai ai nevoie de un jucător, îl anunţi… Îi spui „măi, nu mai am nevoie de tine. Dacă îţi convine statutul, bine… Dacă nu, decizia îţi aparţine”, a declarat Ioan Deac, tătăl lui Ciprian, conform Fanatik.

”Da! Şi vă spun şi de ce. Pentru că şi ceilalţi (n.r.- în frunte cu Mario Camora) care sunt revoltaţi şi supăraţi au văzut că sunt marginalizaţi. Deci se face preferenţial… Unii sunt cu pedigree şi ceilalţi nu. Deranjaţi, pentru că se vede de la antrenament la antrenament. În fiecare zi se întâlnesc şi se vede. Pregătirile, se vede comportamentul lui în formarea lotului, se vede că jucătorii pe care i-a adus el îi forţează şi sunt trataţi cu o altă monedă.”, a mai adăugat Deac senior.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele