Ultima oră
Dayro Moreno "rupe norii" şi la 38 de ani! Fostul atacant de la FCSB, aproape să doboare un record spectaculos Dayro Moreno "rupe norii" şi la 38 de ani! Fostul atacant de la FCSB, aproape să doboare un record spectaculos
LIVE VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start LIVE VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern
"E de la ţară, nu ştiu de unde vine băiatul ăsta. Giuleştiul e templul fotbalului românesc". Continuă scandalul dintre Paul Iacob şi galeria Rapidului | VIDEO EXCLUSIV "E de la ţară, nu ştiu de unde vine băiatul ăsta. Giuleştiul e templul fotbalului românesc". Continuă scandalul dintre Paul Iacob şi galeria Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
Comunicatul de ultimă oră emis de "U" Cluj Comunicatul de ultimă oră emis de "U" Cluj
A fost numit "tricolorul" lunii aprilie. Surpriză mare pe podium A fost numit "tricolorul" lunii aprilie. Surpriză mare pe podium

Scandal la FCSB! Fotbalistul de care vrea să scape Gigi Becali nu cedează uşor: ”Nu prea mă interesează ce crede!”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 8 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20975135/1/fcsb-west-ham-united-uefa-europa-conference-league-3-11-2022-3.jpg

Rachid Bouhenna, unul dintre fotbaliştii intraţi în dizgraţiile lui Gigi Becali şi de care patronul ”roş-albaştrilor vrea să se despartă în perioada de mercato de iarnă, nu este dispus să renunţe uşor la contractul pe care îl are cu FCSB.

Familia, factor de decizie pentru Bouhenna

Fundaşul central în vârstă de 31 de ani a recunoscut că nu vrea să rămână la FCSB din cauza situaţiei sale de la club, însă nu poate să plece atât de simplu pentru că se află la Bucureşti cu familia sa, iar copiii lui sunt la şcoală în Capitală. Bouhenna a dezvăluit că, dacă totul ar fi ţinut doar de el, ar fi plecat în secunda 2.

”Eu încă sunt în vacanţă. Nu sunt cu echipa în cantonamentul din Turcia, nu sunt la echipa secundă, mă antrenez singur, iar pe 16 o să vin la club. Nu ştiu nimic momentan, n-am vorbit cu nimeni: Mihai Stoica, Mihai Pintilii sau patronul.

Nu vreau să continui aici, nu-mi place situaţia în care mă aflu, e normal. Ei nu mă vor aici. Totuşi, nu e atât de simplu, sunt şi cu familia mea, copiii mei sunt la şcoală aici.

Dacă aş fi fost doar eu, da, aş fi zis că plec în secunda doi. În ceea ce priveşte situaţia de la echipă până acum, nu am avut niciun conflict cu nimeni.”, a declarat Rachid Bouhenna pentru PlaySport.

Stoperul a avut curajul să îi transmită autoritarului său patron, Gigi Becali, că nu ”prea” îl interesează ce crede despre valoarea sa ca fotbalist.

”Ştiu ce a zis patronul la scurt timp după ce am venit, că nu se mai bazează pe serviciile mele. Ştiţi cum e el, ce pot zice mai mult? Nu prea mă interesează ce cred oamenii.”a adăugat Bouhenna pentru sursa citată.

  • 9 meciuri a jucat Rachid Bouhenna pentru FCSB în actualul sezon, dintre care 4 în Superligă, 3 în Conference League şi două în Cupa României.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele