Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Scandal monstru în Liga a 2-a între Politehnica Iaşi şi Dorinel Munteanu

Liga II Publicat pe 29 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21080373/1/dinamo-bucuresti-otelul-galati-liga-2-16-08-2022.jpg

Clubul Politehnica Iaşi a anunţat, miercuri, într-o scrisoare deschisă, că îşi rezervă dreptul de a sesiza comisiile Federaţiei Române de Fotbal (FRF) ca urmare a unor declaraţii jignitoare făcute de Dorinel Munteanu.

“Urmare a declaraţiilor publice ale domnului Dorinel Munteanu, antrenorul ASC Oţelul Galaţi, la adresa ieşenilor şi a reprezentanţilor ACSM Politehnica Iaşi, în data de 28 martie 2023, ne rezervăm dreptul de a sesiza comisiile Federaţiei Române de Fotbal şi transmitem următoarele:

Noi îl îndrăgim pe liderul de selecţii la "naţionala" României, cel pentru care a cântat de 134 de ori imnul la prima reprezentativă, îl admirăm pe antrenorul care a transformat o frumoasă echipă din provincie în campioana ţării, tehnician ce a fost faţă în faţă cu inegalabilul Sir Alex Ferguson sau cu Jorge Jesus în Liga Campionilor.

Aşteptam mult mai mult de la cineva cu asemenea palmares, personalitate peste care a trecut mai bine de jumătate de secol de viaţă. Însă, nu am crezut că vom cunoaşte o altă faţă a celui pe care îl credeam model pentru generaţii de jucători, antrenori şi oameni. Nu credeam că îi este atât de străină noţiunea de Fairplay, că nu acceptă că o echipă este mai bună decât a sa, că poate coborî atât de jos prin folosirea unui limbaj incompatibil chiar şi cu minime acumulări din cei 7 ani de acasă, cei obligatorii. Ce am auzit nu e vocea unui "Munti" (n.r. - munte cu accent moldovenesc) al performanţelor fotbalistice, care astăzi conduce o echipă aflată, totuşi, pe loc promovabil în prima ligă a României, cu jucători care au nevoie de un lider adevărat să-i conducă spre îndeplinirea obiectivelor, nu pe careva cu busola rătăcită, care să miorlăie şi să scâncească la primul eşec.

Domnule profesor, de ce folosiţi limbajul "colorat" al tribunei care ne-a înjurat 90 de minute antrenorul, pe colegul dumneavoastră, al stadionului ce mai mult a scandat împotriva noastră decât pentru susţinerea voastră, a miilor de oameni ce nu ştiu a pronunţa zero şi urlă "m_ _ _"?

Domnule Munteanu, de ce vă lăsaţi condus de aburii cocktail-urilor amare pline cu ură, mânie şi invidie, iar comisiile federale să fie nevoite să vă trateze "viciul" cu amenzi usturătoare pentru că aţi jignit un oraş întreg şi oameni care pun suflet şi pasiune în Copou?

Domnule antrenor, fiţi Dorinel Munteanu, cel pe care îl aşteptăm la Iaşi să-l aplaudăm cu sportivitate şi admiraţie pentru ceea ce reprezintă în fotbalul românesc!”, se arată în scrisoarea deschisă a clubului ieşean.

Marţi, Dorinel Munteanu, tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii ”Execuţii Matinale”, pentru a discuta despre scandalul cu Poli Iaşi.

“Nu m-a deranjat evoluţia jucătorilor mei, ci a metehnei fotbalului românesc. Adversarii noştri, inclusiv prin Leo Grozavu a acuzat arbitrajul şi asta m-a deranjat, m-a deranjat foarte mult nesimţirea adversarilor de la Poli Iaşi. Nişte nesimţiţi care au acuzat arbitrajul după ce acelaşi central i-a avantajat în mai multe meciuri. Ştiu că Leo Grozavu e un tip coleric, dar nu am aşteptăm din partea lui sa ne acuze că am jucat dur. A fost arbitrul lor de casă, Cătalin Buşi“, a spus Dorinel Munteanu.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele