Ultima oră
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV
România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4 România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4
Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m
Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului
Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună” Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună”
'Tricolorii' au ajuns la Munchen 'Tricolorii' au ajuns la Munchen

Scandalul pariurilor în Italia ǀ Alessandro Florenzi, în vizorul instanţei

Serie A Publicat pe 16 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21387393/1/ac-milan-florenzi.jpg

Ancheta privind pariurile şi jocurile de noroc online ilegale care zguduie fotbalul italian continuă. Un nou suspect se află în vizorul instanţei: fundaşul dreapta al AC Milan, Alessandro Florenzi (32 de ani).

În timp ce Sandro Tonali (Newcastle) şi Nicolo Fagioli (Juventus) au fost deja suspendaţi pentru zece, respectiv şapte luni pentru implicare în pariuri ilegale, cazul milanezului este mai apropiat de cel al lui Nicolo Zaniolo (Aston Villa), care a fost amendat pentru jocuri de noroc ilegale online (poker, blackjack), potrivit agenţiei italiene de presă AGI.

Potrivit AGI, Florenzi urmează să se întâlnească în zilele următoare cu procurorul din Torino însărcinat cu acest caz. Se aşteaptă ca avocaţii jucătorului să adopte aceeaşi linie de apărare ca şi cea aleasă de jucătorul lui Villans: să recunoască jocurile de noroc online, dar să insiste asupra faptului că clientul lor nu a pariat niciodată pe meciuri de fotbal.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele